Tilbehør vaiersystem

Det riktige tilbehøret til wiresystemer

Wiresystemer består av flere komponenter, som man - når man ikke kjøper wiresystemet som et allerede komplett sett – kan sette sammen enkeltvis etter behov. For å installere et wiresystem med alle dens lamper i taket eller på veggen, har man bruk for bl.a. passende kabler, veggbeslag, kabelholdere, takavstandsstykker eller diverter og eventuelt en transformator. Sistnevnte skal brukes hvis man skal lage et lavspennings-wiresystem. Da dette kun kan drives med 12V beskyttelsesspenning, må el-nettets spenning omdannes av en transformator.

Wiresystemer er svært fleksible og praktiske belysningselementer som kan både utvides og endres. På grunn av dette er der noen ganger behov for ekstradeler. Etter en ombygning av rommet kan det hende at det trengs en ekstra diverter eller en lenger kabel. Også utskiftning eller tilførsel av ekstra lamper kan under visse omstendigheter kreve nye monteringsmaterialer.

Wiresystemer som behagelige belysningsløsninger

Med wiresystemer og skinnesystemer, kan individuelle belysningsløsninger realiseres i hjemmet, men også i offentlige områder. I eget hjem kan det være praktisk hvis man bare har få strømtilslutninger til rådighet, men gjerne vil ha flere lamper på forskjellige steder i rommet. Med et wiresystem kan man f.eks. installere en hengelampe i den ene enden av kabelen, i den andre enden kan man feste spotter og spotlights. Endres innredningen eller anvendelsesbehovet i rommet, kan lampene byttes ut eller skyves. Nettopp denne fordel ved wiresystemet benytter gallerier og butikker. Ved omstilling av utstillingene eller tilbud, passer lampene i wiresystemet alltid til anledningen. Dette er en fleksibilitet som normale lamper montert på veggen eller i taket ikke kan tilby.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.