Taklamper utendørs

Utelamper til tak sørger for sikkerhet og stemning

Paviljonger, terrasser, balkonger eller inngangsdører er populære steder for utelamper i tak. Slike lamper har to funksjoner; sikkerhet og hygge.

Ved hoveddører med et lite overbygg er utelamper i tak meget populære. De belyser hele inngangspartiet uten åblende gjestene eller huseieren.Taklampen kan ogsåkobles til en sensor slik at den lyser etter behov. Påterrassen og i paviljongen trengs det belysning. Her kan det kombineres forskjellige lyskilder slik at utelampen er hovedbelysningen. Det kan ogsåinstalleres en dempbar taklampe. Med slike utelamper til tak kan lysstyrken justeres etter behov.

Kjøper man utelamper bør man være oppmerksom påkvaliteten. Taklamper som befinner seg utendørs i tak er utsatt for sterke værpåvirkninger og de skal tåle sterke temperatursvingninger og være beskyttet mot fukt.

Ut over den klassiske takbelysningen utendørs, kan ogsåspotter bidra til ekstraordinære lyseffekter. Innebygde spotter, for eksempel påtakuthenget, gjør at huset skinner om natten. Med belysning gjennom innebygde utelamper i tak vil ubundne gjester holde seg unna.


  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.