Taklamper stue

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Taklamper i stuen

  Hvilke taklamper passer i stuen?

  Taklamper er den viktigste lyskilden i stuen. Alternativer til vanlige taklamper inkluderer moderne LED-paneler som gir belysning over et stort område og spottbelysning bestående av flere lyspærer. Det er viktig å justere spottlysene slik at alle områder i stuen blir jevnt opplyst. Hvis det gjøres riktig, unngår du å bli blendet av skarpt lys når du sitter i sofaen.

  Metall-taklampe Gerwina fra Lindby

  Vanlige taklamper kan matches perfekt til stilen i rommet.

  LED-Panel Brenda CCT med fjernkontroll

  LED-paneler gir blendingsfritt lys for store områder.

  Lindby LED-takspots
  Spottbelysning med flere lyspærer kan justeres for å lyse opp alle områder i rommet.

  Hvor lyse bør taklamper i stuen være?

  Dessverre er det umulig å gi et klart svar på hvor lyssterke taklamper i stuen må være. Hvorfor? Fordi ikke bare er det avhengig av personlige preferanser – lys reagerer ulikt avhengig av veggfarge, layout, møbler og rommets form.

  Vi foreslår å bruke 140 lumen per m² som en rettesnor.

  Hvilke taklamper i stuen er populære for øyeblikket?

  Mange forskjellige møbelstiler er på moten i dag. Den diskré, minimalistiske stilen, som kommer til uttrykk i lette taklamper med innebygde LED-lys, blir stadig mer populær. Naturlig chic med treelementer og den rustikke, uformelle sjarmen til industriell chic er også bestselgere blant taklamper til stuen. Ta en titt i vår inspirasjonsdel for flere ideer til moderne belysning.

  Lindby Mairin LED-taklampe
  taklampe Canyana av Rattan
  Svart taklampe Aylis av tre

  Finnes det dimbare taklamper til stuen?

  Mange taklamper kan dimmes via en ekstern dimmer. Likevel må man passe på å installere den korrekte dimmeren når man ønsker en dimbar taklampe.

  LED-taklamper har en fast installert dimmer, noe som betyr at man kan sitte i sofaen med en fjernkontroll og justere lysstyrken til taklampene. Lamper og pærer til smarthuset fungerer på samme måte, da de lar deg leke med flere funksjoner, som dimming og fargeendring, via en smarttelefonapp.

  Gå til siden med fjernstyrte dimbare lamper.

  fjernkontroll for Lindby Emiva LED-taklampe

  Hvilke pærer anbefales for taklamper i stuen?

  Taklamper i stuen er en av de mest brukte lysene i hjemmet. Av denne grunn er moderne LED-pærer det ideelle alternativet ettersom de bruker opptil 90% mindre strøm enn glødepærer. Dessuten har LED-lys en levetid på opptil 50 000 timer, sammenlignet med glødepærer som bare varer opptil 1000 timer.

  Så når du først har installert LED-pærer, vil det ta lang tid før du trenger å skifte dem igjen.

  3-flamme taklampe Fridolin av Metall

  LED-filament-lyspærer som ser ut som en klassisk glødepære

  LED-Spots Filiz av tre og betong
  LED-lys med matt pære
  Pendellampe Mirro 1.0 i svart gull
  Indirekte opplyst speilhodepære
  Lindby Mirka LED-taklampe

  Retningsbestemte GU10 LED-spottlys

  Hvordan gjør jeg taklampen i stuen om til LED?

  Det er enkelt å gjøre lampen om til en LED-lampe ved å skifte ut lyspæren. Det gjør det mulig å installere smarthuslys, som åpner for mange forskjellige lysfunksjoner, inkludert dimming og fargeendring. Resultatet? Du forvandler stuebelysningen fra ett skarpt lys til en individuelt tilpasset og stadig skiftende lysopplevelse.

  Har du flere spørsmål om taklamper i stuen? Eller om lamper og belysning? Da hjelper våre kunnskapsrike eksperter deg gjerne. Bare fyll ut kontaktskjemaet.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.