Taklamper kjøkken

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Taklamper til kjøkkenet – optimalt lys til kjøkken og gryte


  Elsker du å stå over grytene på kjøkkenet? Bare for å prøve ut nye oppskrifter? Eller er kjøkkenet bare et sted hvor du raskt varmer opp noe og smører deg noen skiver? Eller er du noe midt i mellom? Uansett hvilken type du er: Du trenger godt lys på kjøkkenet. Mer nøyaktig: du trenger god grunnbelysning. Ellers ser du verken den lekre 5-retters menyen eller brødskiva. Og slett ikke ingrediensene. Hvilken lampe sørger for tilstrekkelig grunnbelysning på kjøkkenet? Korrekt! Taklampen. Og denne fins i mange ulike varianter.

  Hvilken taklampe skal du velge til kjøkkenet?

  Det kommer helt an på hvilken smak du har. Og så avhenger det litt av hvordan kjøkkenet ser ut. Med det mener vi ikke om det er ryddig eller ikke. Det er mer et spørsmål om kjøkkenets form og innredning og hva som må lyssettes og ikke. Det betyr: hva slags taklampe du skal montere på kjøkkenet avhenger både av hvilken smak du har og av situasjonen i rommet.

  Vi snakker egentlig om valgets kvaler. Det fins kjøkken- og taklamper i svært mange stilretninger og former. Og også mange ulike blandingsformer. 

  taklampe-kjokken
  taklampe-kjokken
  taklampe-kjokken

  På kjøkkenet er imidlertid en type spesiell populær:

  • Taklamper med rund lampeskjerm:
   Dette er klassikeren blant taklamper til kjøkkenet. Disse sørger for optimalt lys for jevn allmennbelysning og fins både i tidløse varianter og i spesielle stiler.
  • Takspotter:
   De fleste har flere lyskilder. Dette gjør at de er svært praktiske på rom med vinkler. Hvert enkelt lampehode kan nemlig dreies i ønsket retning. Disse leveres i ulike design, alt fra tidløs moderne til industriell eller skandinavisk stil.
  • Flate taklamper eller paneler:
   Disse ble først realiserbare med moderne LED-teknologi. Har mange fordeler og praktiske finesser som gjør dem svært populære. Dimming, fargeveksling og justerbar lysfarge er bare noen eksempler.

  Fins det taklamper til kjøkkenet med LED?

  Ja, selvfølgelig. LED er ikke lenger fremtidens belysning. Det er nåtidens. Dette gjelder naturligvis også taklamper til kjøkkenet. Ønsker du nok en gang å høre fordelene med LED? Klart! Her er disse:

    • 90 % strømbesparelse sammenlignet med tradisjonelle glødepærer og 60 % sammenlignet med halogenpærer
    • umiddelbart 100 % lys så snart du trykker på lysbryteren
    • ingen giftige innholdsstoffer, som for eksempel kvikksølv
    • opptil 50 000 timers levetid – uten vedlikehold!
    • kompakt lysteknologi – muliggjør utallige ulike design

  Og det beste er: Du kan velge. Velge? Ja, mellom taklamper med fast innebygget LED-teknologi og taklamper med standardfatning og utbyttbare lyskilder. I sistnevnte er det bare å skru inn LED-pærer og nyte av alle fordelene.

  taklampe-kjokken
  taklampe-kjokken

  Fins det moderne taklamper til kjøkkenet med LED?

  Industrielle, skandinaviske klassiske eller moderne. Du har valgets kvaler også når det gjelder taklampe til kjøkkenet. Hvilken innredningsstil liker du best? Kanskje den moderne? Perfekt! Denne stilen er da også sært populær for øyeblikket – også på taklamper til kjøkkenet. Den moderne LED-teknologien gjør det enkelt å spare penger og muliggjør morsomme finesser som EasyDim eller fargeveksling. Moderne, markant og enkelt design uten snikk-snakk, men også helt spesielle design blir dessuten mulig å realisere. Det er bare å finne den taklampen og det designet som passer best til deg og ditt kjøkken.

  Fins det dimbare taklamper til kjøkkenet?

  Ja. Men: ikke alle. Før du kan benytte deg av denne praktiske finessen må du først avklare et par saker. Først av alt: finn ut hva slags taklampe du ønsker. Kan lyskilden byttes ut? Ja? Og du ønsker å benytte LED? Da må du først undersøke om LED-pærene kan dimmes. Dette finner du enkelt under produktdetaljer. Hvis det står “ja” på linjen “dimbar” trenger du bare en passende ekstern dimmer.

  Har du sett deg ut en taklampe med fast innebygget LED-teknologi? Da må du først undersøke om det står “ja” på linjen “dimbar”. Står det “ja” “ der? Da mangler du bare en passende ekstern dimmer. Vil du ha det enda enklere? Da bør du forsikre deg om at det står “inkludert” på linjen “dimmer” under produktdetaljer. Da er det bare å tenne lampen og dimme i vei.

  Vårt tips: Vil du ha det svært, svært praktisk? Uten å måtte finne ut hvilken dimmer som passer? Naturligvis er dette også mulig. Da bør du satse på LED-taklamper med EasyDim-funksjon, fjernkontroll eller – enda mer praktisk – lamper som kan styres med smarttelefonen.

  Høres dette greit ut? Eller har du enda spørsmål angående dimming? Lurer du kanskje på hvordan du finner passende ekstern dimmer? Det er ikke noe problem. Våre fagfolk hører gjerne fra deg. Det er bare å ta kontakt på telefon eller sende oss en melding. Kontaktinformasjon finner du lenger ned på siden.

   

  Fins det flate taklamper til kjøkkenet?

  taklampe-kjokken

  Så klart! Og disse er dessuten svært populære for tiden. Hva er det som har gjort det mulig å lage slike lamper? Du kan gjette. Selvfølgelig: moderne LED-teknologi. Dette superslanke og flate lampedesignet ble egentlig først mulig med fast innebygde LED-lys.

  Og hva er så fordelen med disse flate lampene i kjøkkentaket, spør du deg kanskje. Et berettiget spørsmål. Men det er lett å svare på.  Disse LED-panelene er svært plassbesparende. Lamper som ruver og tar opp mye av plassen i rommet? Ikke med disse lampene. Små rom med liten takhøyde virker mye større med disse lampene.

  Designet til disse lampene er dessuten svært moderne og tar seg godt ut. Dette skaper struktur i rommet og passer for eksempel svært godt inn i en minimalistisk innredningsstil. Flere fordeler? Selvfølgelig! De innebygde LED-lysene gjør at lyset fordeles jevnt over hele lampeskjermen. Dette betyr: det er ingen synlige lyspunkter og heller ingen “mørke områder”.

  Høres dette greit ut? Eller har du enda et par spørsmål som du gjerne vil ta opp med våre eksperter? Ikke noe problem! Det er bare å ta kontakt med oss på telefon 23 96 04 30 eller sende oss en melding via kontaktskjemaet. Spørmålene vil da bli til svar og kjøkkenet får belysning.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.