Taklamper bad

Perfekt belysning til ditt bad med riktig taklampe

Velvære begynner i hjemmet. Baderommet har en høy rekreativ verdi for alle. For å beholde gleden ved et flott og avslappende bad, må det utrustes med passende baderomsbelysning. Baderomsbelysningen bidrar i stor grad til at du føler deg godt tilpass på ditt eget bad. Hvis du ikke bare vil bruke badet som et sted der du pusser tennene, men også bruke baderommet som et sted til avstressing etter en hard dag, sørger du for den riktige atmosfæren med en nøye utvalgt baderomsbelysning.

Taklampe på baderommet for stemning og velvære på badet

Baderomslamper skal tilfredsstille kravet til funksjonalitet, men utover det skal de også sørge for stemning og velvære på badet. Utvalgte områder slik som speil og vask, skal belyses med baderomsbelysning så det blir lyst, men skal ikke være blendende, og dessuten ha gode fargegjengivelser. På mindre bad kan en velplassert taklampe være nok, ellers anbefales det ekstra speillamper.

Andre områder kan ved belysning av baderommet med varme, stemningsfulle lys, fungere som Wellness og spa-områder. For tiden er det særlig populært med moderne LED-lys innebygd i taket. Riktig utnyttet vil disse taklampene fortrylle baderommet ditt om til en liten oase.

Hos oss kan du velge mellom flere forskjellige baderomslamper som passer perfekt til din stil. Uansett om du foretrekker moderne eller rustikt, funksjonelt eller stemningsfullt, finner du din baderomslampe i vår nettbutikk, både til veggen, speilet og taket.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.