T8/G13 lysrør

Dimbar LED pære - hyggelig stemning også med LED

LED-pærer er allerede på mange områder en fullverdig erstatning for mange av de konvensjonelle lyskildene. Med sine uslåelige egenskaper som lang levetid, vedlikeholdsfri, høy energieffektivitet og sjokkbestandighet har LED-pærer allerede overbevist. En dimbar LED pære som er på markedet nå har mulighet for, som navnet sier, å dempe lyset; enda en vinnende egenskap. LED-pærer kan i utgangspunktet ikke dempes; kun spesielle LED-lamper er utstyrt med en dimmer. Dette bør man være oppmerksom på ved kjøp av Dimbar LED.

Dimbar LED pære fjerner fordommer

To problemer klages alltid over når det kommer til LED: for det første at lyset er kunstig og kaldt, for det andre at de ikke dempes. Den siste er motbevist ved utviklingen av den dimbar LED pære. Også det første problemet har lenge ikke vært til stede, fordi LED-pærer nå kan fås i forskjellige farger, blant annet også i varmhvitt. Når en LED pære nå fås i varmhvitt og dessuten er dimbar, er den mer enn en verdig erstatning for den gode gamle glødepæren. De kjente glødepærefatninger E14 og E27 er også tilgjengelige som versjoner av LED-pærer som kan dempes og kan dermed erstatte de oftest anvendte lyskilder i privathusholdningen. Også reflektorpærer, så som GU10 eller GU5,3, kan erstattes med LED-pærer som kan dempes.

Dimbar er ikke bare dimbar: LED mot energisparepærer

Også energisparepæren, som er den mest energieffektive lyskilde etter LED-pæren, finnes i versjoner som kan dempes. Dempbare energisparepærer og en dimbar LED pære skiller seg allikevel ut på noen punkter med deres egenskaper: LED-pæren er fullstendig dempbar, og taper ikke levetid på samme måte som dempbare energisparepærer.En dimbar LED pære gir, helt fra starten, full lysstyrke og et flimmerfritt lys.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.