Stående postkasser

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Den frittstående postkasse for frihet i plasseringen

  For enhver som for øyeblikket bygger et hus eller allerede har bygget, oppstår spørsmålet: hvilken form for postkasse skal det nye huset utstyres med? De to mest alminnelige versjonene er veggpostkassen og den stående postkassen. Sistnevnte er i motsetning til den første, en frittstående postkasse, som ikke monteres på veggen. Den stående postkassen monteres ved hjelp av en ramme i jorden. Det finnes to muligheter for stående postkasser: de kan enten monteres på en bunnplate på jorden, eller stikkes direkte i jorden.

  Ekstrautstyr og materialer ved en stående postkasse

  På grunn av deres utsatte plassering langt fra takets ly, må den stående postkassen i hvert fall være laget av et ekstra robust materiale. Derfor tilbys stål, rustfritt stål og støpt aluminium. En elsket ekstrahjelp ved en standerpostkasse er en kommunikasjonsdel som har en klokke, lys og en høyttaler. Slik bygges det med hjelp av et postkasseanlegg en bro mellom grunnstykkets grenser og hoveddøren.

  Veien til den stående postkassen

  Veien fra døren til postkassen er også noe som skiller en stående postkasse fra veggpostkassen. Siden plasseringen kan velges fritt, beslutter huseieren ofte å velge en plass ved gjerdet eller i innkjørselen, altså på grensen av grunnstykket. På denne måten blir veien til postkassen noe lengre for beboeren, men for postbudet blir den på samme måte kortere.

  Enkelte modeller av den stående postkassen har også en plass til pakker, det gir postbudet nok plass til også å levere større pakker, og behøver derfor ikke å vente på at mottakeren tar imot. En annen type elsket postkasse er den amerikanske standerpostkassen, den såkalte US-Mailbox, som finnes i stil med den amerikanske postkassen med det røde lokket foran.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.