Spot med jordspyd

Lamper med jordspyd - en fleksibel løsning i hagen

Blant utvalget av utendørsbelysning er lamper med jordspyd særlig populære. De er, i motsetning til andre utendørslykter med fastsatt posisjon, et lyselement med mulighet for å endre posisjon på bare få minutter. Hvor stort et område lamper med jordspyd kan opplyse avhenger først og fremst av strømforsyningen. Hvis strømmen leveres gjennom en kabel, avhenger bevegelsesradiusen av kabelens lengde. Fleksibiliteten økes derfor betydelig hvis lampen med jordspyd er soldrevet.

ordspydslamper med solcellepanel

En jordspydslampe med solteknologi er utstyrt med et solcellepanel og et batteri som lades av solen. Slike kan benyttes friere i hagen eller på eiendommen, enn lamper med jordspyd som er avhengig av strømforsyning fra strømnettet. Jordspydslamper med solarteknologi skal derimot ikke plasseres i fullstendig skygge eller et mørkt sted i hagen. Ellers er soldrevet jordspydlampe en billig mulighet for å iscenesette hage lysteknisk, og gjøre kvelden og nattetimene sikrere.

Områder til anvendelse av jordspydslampen

Jordspydslampen er et typisk utendørslys, som ofte brukes til spotlight og belysning av busker, skulpturer eller vannløp. Også til sikker belysning av innkjørsel og hage, er jordspydslampen et godt alternativ.

Jordspydslampen er også særlig økonomisk med sine lysdioder og bevegelsesdetektorer. Lysdiodene er i seg selv svært energieffektive og energisparende. Dessuten bidrar sensoren til å spare energi, ved at lyset slår seg på kun ved bevegelse.


  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

75 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.