Speil med lys

Speil og sminkespeil med lys

Perfekt belysning for barbering, sminking og mer.

Philips Hue White Ambiance Adore LED-bad-speil

Hva brukes speil med lys til?

Enten du barberer deg, sminker deg eller bare kjemmer håret og pusser tennene: Personen foran speilet må være godt opplyst slik at det ikke blir skygger i ansiktet.

Derfor er det ikke nok med en taklampe, siden ansiktet alltid befinner seg på den siden som vender bort fra lyset. Løsningen er en separat, direkte speilbelysning i form av vegglamper eller et speil med lys eller sminkespeil der lyskilden og speilet utgjør ett enkelt innredningsobjekt.

Hvilken lysteknologi bruker speil med lys?

Speil med lys bruker i dag som regel LED, ikke bare på grunn av den høye energieffektiviteten og fordi man trenger å bytte ut lyskilden sjeldnere, men også fordi denne lyskilden kan ramme inn speilets form perfekt – uansett om det er firkantet, rundt eller ovalt – uten ekstra spesiallyskilder.

Siden mennesker oppfatter lyset på speilet annerledes, er mang en baderomsbelysning av høy kvalitet utstyrt med en integrert dimmer eller et grensesnitt til smarthjemmet. Dette gjør at lysstyrken kan endres, i tillegg til fargetemperaturen, som kan endres fra varmhvitt til dagslys.

NIIMI ROUND sminkespeil med LED-belysning

Hvordan kobler man til et sminkespeil med lys?

De fleste sminkespeil med lys er koblet til direkte via en 230-volts strømforsyning, akkurat som en vegglampe.

De fleste modeller har en leddarm for perfekt justering, slik at de mindre sminke- og barberspeilene som brukes i tillegg til det store speilet, kan bringes i perfekt posisjon.

Finnes det også speil med lys som drives av batterier?

Ja, det finnes speil med lys som kan stilles opp som en bordlampe og få strøm fra batterier. Gulvspeil med integrerte batterier kan lades via strømforsyning eller USB, og takket være LED-pærenes lave energiforbruk tilbyr de optimal belysning i opptil 14 timer.

Sminkespeil med LED-belysning Astro
Lindby Farita LED-kosmetikkspeil
FLOS La Plus Belle LED-veggspeil, polert alu

Hvilke ekstraordinære speil finnes det?

Belyste baderomsspeil i seg selv er et ekstraordinært høydepunkt som skaper et ekstra moderne preg, og er blitt standard på finere hoteller. I tillegg til et bredt utvalg av former og modeller, finnes det også noen utsøkte baderomsspeil fra designhus som FLOS, f.eks. La Plus Belle av Philippe Starck.

Trenger du profesjonelle råd om speilbelysning eller baderomsbelysning? Eller har du flere spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.