Sokkellamper rustfritt stål

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Utendørs sokkellamper av rustfritt stål – elegant tilføyelse til hagen din

  Sokkellampen er lillesøsteren til lyktestolpen og pullertlampen, hvis belysning svarer til en lyktestolpe, men på et annet nivå. Sokkellampen er hovedsakelig montert på vegger, brygger eller flystriper, og fås i mange forskjellige varianter. Sokkellamper av rustfritt stål, kobber eller med LED er noen av alternativene. Sokkellampen av rustfritt stål monteres ofte, slik som mange andre sokkellamper, på sokler av stein eller betong, og er med på å dekorere innkjørsler, vegger, terrasser og trapper.

  Sokkellampe av rustfritt stål til dekorativ og funksjonell belysning

  Sokkellampen er et perfekt alternativ når jordliggende lamper er for lavtliggende pga. beplantning, og lyktestolpene er for høye. Belysning av stier, trappetrinn og terrasse har ikke bare en dekorativ effekt på hagen, men er også en viktig sikkerhetsmessig faktor. Sokkellamper er med på å beholde sikkerheten i innkjørselen, ved trappen som fører til hoveddøren, eller til terrassen i hagen. Disse områdene opplyses på en stilfull måte av sokkellampen i rustfritt stål. Uopplyste trapper og ujevne utendørsarealer kan skape ulykker. Slike ulykker kan som sagt forhindres ved bruk av sokkellamper.

  Utendørssokkellamper bør være vanntette, da de ofte er utsatt for forskjellige værforhold. Tilstrekkelig beskyttelse mot inntrengingen av vann kan oppnås ved bruk av IP 44, som også beskytter mot inntrenging av gjenstander større enn 1 mm.

  Med en sokkellampe av rustfritt stål kan du tilføre din innkjørsel et edelt design og belysning av stilig og praktisk karakter.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.