Smarte termostater

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Smarte termostater

  Hvordan fungerer smarthustermostater?

  Smarthustermostater kommuniserer trådløst med systemets trådløse bro og er dermed integrert i hjemmets Wi-Fi-nettverk. Det smarte oppvarmingssystemet kan da nås via en app, uavhengig av plassering. Mange systemer tilbyr også talestyring via Apples Siri, Amazon Echo eller Google Assistant.

  Eve Thermo smarthustermostat

  Smarte radiatortermostater regulerer temperaturen automatisk. Det er også mulig å gjenkjenne plasseringen av beboerne, slik at man dermed får sammenhengende automatisering.

  Eve Thermo smarthustermostat

  Registrerte data gjør at varmesystemet kan brukes og programmeres effektivt og presist. Dette gjør at man sparer kostnader og gjør systemet mer miljøvennlig.

  Eve Thermo smarthustermostat

  Selvfølgelig er manuell styring direkte på den smarte radiatortermostaten også mulig, ofte ved hjelp av trykknapper eller et klassisk, mekanisk dreiehjul.

  Hvordan kan jeg oppgradere oppvarmingen til et smarthussystem?

  Smarte radiatortermostater erstatter den konvensjonelle radiatortermostaten og monteres på radiatoren som en vanlig termostat. Et smart alternativ til romtermostater i oppvarmingssystemet eller gulvvarme er også tilgjengelig.

  I veiledningsdelen vår forklarer vi hvordan du enkelt oppgraderer til smart oppvarming.

  Rademacher DuoFern radiatortermostat
  Smarte radiatortermostater leveres ofte med adaptere for å være kompatible med de fleste vanlige ventiler. Detaljerte instruksjoner er tilgjengelige for installasjon.
  Rademacher DuoFern radiatortermostat

  Å dra nytte av fordelene med intelligent varmestyring er mulig overalt – også i leiligheter som man leier. Når man flytter ut, tar man enkelt med seg termostatene.

  Smart termostat

  Oppvarmingssystemet blir intelligent med den smarte termostaten. Den erstatter de vanlige veggtermostatene til gulvvarmen. Tilgjengelig i to varianter: Trådløst og kablet.

  Hvilke produsenter tilbyr smart styring av oppvarmingen?

  Mange produsenter tilbyr smarte romtermostater. Hvilken man velger, avhenger av om man allerede har et smart system og ønsker å utvide det med en smart varmestyring.

  Hvis man ennå ikke har et smarthussystem, kan man velge den smarte termostaten ut fra hvilke funksjoner man ønsker å bruke, for eksempel smart innbruddssikring eller persiennestyring.

  Radiatortermostater

  Smarte systemer er:

  • Homematic IP – omfattende smarthus med over 100 løsninger
  • Eve – stor smarthusserie kun for Apple HomeKit
  • Rademacher – intelligent hjemmestyring for alle områder
  • Schellenberg – hjemmeautomatisering og hjemmesikkerhet

  Har du flere spørsmål om smarthustermostater? Eller om lys og belysning? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.