Skrivebordslamper

Skrivebordslamper – lys til hjemmekontoret

Skrivebordslamper sprer lys til lesing, skriving, og kontorarbeid. Alle disse oppgavene er anstrengende for øynene. En ordentlig belysning er derfor viktig. Med en skrivebordslampe kan belysningen tilpasses individuelt til de enkelte oppgavene. Alt etter behov kan skrivebordslampen fleksibelt rettes til, innstilles i høyden eller tilpasses lysbehovet. Ved kjøp av skrivebordslampe er kvaliteten viktig. Blant annet skal lyshodet på skrivebordslampen ikke bli for varmt, og skrivebordslampen skal stå støtt.

Innstillbare skrivebordslamper skal stå fast og bli i den ønskede stillingen

Ved siden av de funksjonelle egenskapene ved skrivebordslampen, er utseendet også en viktig faktor. Skrivebordslampen skal passe til den gjeldende innredningen, i stil og farge. Gode skrivebordslamper forbinder stilig design med den nødvendige funksjonaliteten.

Skrivebordslamper – nyttige hjelpere på kontoret og i hjemmet

Om de står der hjemme eller på kontoret – skrivebordslampen er uunnværlig. Ved kontorarbeidet må øynene mestre kompliserte synsoppgaver og krever derfor ordentlig lys. En skrivebordslampe sørger for dette lyset, som på den ene siden må være lyst nok, og på den andre siden skal være ubetinget blendefri. Både på arbeidsplassen og også ved eget skrivebord der hjemme skal skrivebordslampen aldri være den eneste belysningen i rommet. Skrivebordsbelysning er alltid bare et nødvendig tilskudd til allmennbelysningen. Er lysforskjellen mellom skrivebordet og omgivelsene for stor må øynene nemlig hele tiden tilpasse seg og blir fort trette.

Skrivebordslampen – ikke bare tilbehør, men også et arbeidsredskap

Skrivebordslampen er en av lampetypene som finnes i mange utforminger, former, farger og stiltyper. Hensiktsmessig ekstrautstyr, slik som en fleksibel dreiearm og klipseholder er også smart å ha på en skrivebordslampe. Skrivebordslamper har like mange prisklasser som utforminger. Hvis du bruker skrivebordslampen aktivt daglig, kan der være lurt å investere i en god en. Selv om skrivebordslamper sikkert er et dekorativt tilbehør på arbeidsrommet, er det allikevel et viktig arbeidsredskap, som i stor grad bidrar til brukerens velvære. For barn er utseende på skrivebordslampen spesielt viktig. Tegneseriefigurer, mønstre og farger skaper glede på barnerommet. Ved kjøp av en skrivebordslampe til barnerommet skal man også være oppmerksom på at lampehuset ikke blir for varmt.

Målrettet lys med skrivebordslamper

En skrivebordlampes oppgave er å gi målrettet lys på arbeidsflaten, dvs. skrivebordet. Ved oppsetningen av skrivebordslampen skal man passe på at den ikke kaster skygger. Derfor skal en høyrehendt ikke ha skrivebordslampen på høyre side, for å unngå skygger.


  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.