Postkasser

Postkasser

Motta post på en stilfull og sikker måte

soelv postkasser radius

Hvordan bør postkassen monteres?

Postkassen monteres som regel på veggen med plugger og i nærheten av inngangsdøren. Vi anbefaler å montere den under et overbygg slik at posten beskyttes mot fukt og dårlig vær.

Postkassens innkast og innvendige mål oppfyller gjeldende standard og passer til konvolutter i standard størrelse C4. Tidsskrifter og viktige brev kan dermed leveres uten krøller eller skader.

Postkassen skal monteres i høyden 70 til 170 cm. Postkassen må dessuten plasseres slik at den kan nås uten vansker eller hindringer.

Hvis dette ikke blir respektert, kan leverandøren nekte å levere til aktuell adresse.

Du som huseier står fritt til å bestemme postkassens design. Du kan velge mellom populære postkasser i rustfritt stål, i antrasitt eller blant modeller med nostalgisk preg. Noen postkasser har dessuten en egen del for aviser.

sort postkasse juliana
Postkasse i antrasitt med integrert, sensorstyrt led-belysning.
bronse postkasse clayre eef
Nostalgisk postkasse med dør med liten synsåpning.

Hva er alternativet til å henge postkassen på veggen?

I tillegg til postkasser beregnet på veggmontering får du også ulike typer postkasser med fot. Disse kan plasseres nesten overalt. Retningslinjene beskrevet ovenfor gjelder også for disse modellene.

Frittstående postkasser monteres som regel på et passe stort betongfundament og tåler dermed vær og vind. Du finner også modeller med fotplater med stabile skrueforbindelser.

Det er en fordel om postkassen monteres under en form for takutstikk slik at posten beskyttes mot fukt.

soelv postkasse albert leuchten
soelv postkasse heibi

Hva er fordelene med en postkasse i rustfritt stål?

Postkasser i rustfritt stål er populære både hos eiere av eneboliger og i leilighetskomplekser. Årsaken er at rustfritt stål er motstandsdyktig mot korrosjon, det er stabilt og tåler temperatursvingninger. Det er dessuten lettstelt og ser bra ut.

Vil du vite mer om postkasser eller har du andre spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.