Plafond utendørs

Taklamper utendørs gir sikkerhet og komfort

Utendørsbelysning hjelper deg som huseier til å oppfylle ansvaret ditt. Med riktig plasserte utendørslamper gir du nattbesøket et overblikk over dine utendørsarealer som trapper og gangbro. Derved kan snubleulykker forhindres. Med nøye utvalgte utendørslamper kan du slå to fluer i en smekk; du hjelper dine besøkende på rette vei, og setter samtidig hus og hage i rette lys. På hjemmesiden vår, Lampegiganten.no, finner du et stort utvalg av stilfulle utendørslamper med og uten bevegelsessensor.

Taklampe som utendørsbelysning

Mens pullertlamper, lyktestolper og sokkellamper er mest betraktet som typiske utendørslamper, er taklamper bedre kjent innenfor innendørs belysning. Men taklamper finnes også til utendørs anvendelse. Taklamper er utrolig praktiske til for eksempel belysning av veranda, paviljong og takutheng. Både om vinteren og om sommeren sprer lampene fra taket et hyggelig lys.

Beskyttelse mot fuktighet og skitt

Utendørslamper skal være i stand til at beskytte mot fukt og støv. Dette er IP 44(Ingress Protection) særlig egnet til, og beskytter mot vann og mot inntrengningen av objekter større en 1mm.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.