Paulmann URail

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Paulmann URail

  Skinnesystemet som passer til alle dine belysningsprosjekter

  urail spot circle schs led svart kan dimmes

  Hva er URail?

  URail er et populært 230 Volts skinnesystem som blant annet har fått prisen Red Dot Design Award. Skinnesystemet kan kobles direkte til strømnettet uten noen ekstra trafo.

  URail er svært fleksibelt med en maksimal ytelse er på 1 000 watt. Systemet sørger dermed for perfekt belysning også i rom med u-, l- eller T-form som ellers kan være vanskelige å lyssette. Et godt utvalg av komponenter gjør at hjørner og vinkler ikke er noe problem. Selv skråtak med en vinkel på opptil 45° kan lyssettes.

  Hvordan planlegges og monteres URail?

  Det er enkelt å planlegge belysningen med URail. Det er bare å ta utgangspunkt i rommets form.

  Først velger du hvilken strømtilkobling i rommet som skal brukes samt passende tilkobling. Type tilkobling avhenger av om strømuttaket er skinnnesystemets startpunkt eller ikke. Med en fordeler kan avstanden mellom skinnesystemets start og strømuttaket ha en avstand på opptil 50 cm. Delene kobles da sammen med en ledning.

  Lengden på hvert enkelt skinneelement beregnes ut fra valgt strømuttak. URail-skinnene levers i lengdene 10 cm, 50 cm, 1 m og 2 m. Ved å koble sammen to skinner med en linjekoblingen får du lengre elementer.

  cover spot urail krom matt

  I tillegg til skinnene får du flere typer koblingsstykker avhengig av hvilke forgreininger og vinkler du ønsker: L-koblinger til 90°-vinkel, fleksible koblinger til varierende vinkler og T- og V-koblinger til skinner som krysser hverandre eller danner forgreininger

  Du kan også velge ulikt tilbehør, blant annet passende lamper og en bryter som gjør det mulig å styre belysningen med fjernkontroll. Sortimentet fra URail omfatter spotter og pendellamper av høy kvalitet samt LED-paneler og dekorative lyskilder.

  urail sluttmating hvit

  Endetilkobling

  Paulmann URail Dimm/Switch Verbinder

  Bryter

  Paulmann URail Flexverbinder

  Fleksibel kobling

  urail spot tubo schs led svart

  Hvordan monteres URail?

  Først monteres tilkoblingen til strømuttaket. Det beste er å tegne inn i taket hvor skinnene skal monteres før de festes med vedlagte skruer og plugger. Hvis skinnene ikke skal festes helt inn til taket, kan du benytte avstandsholdere. Deretter er det bare å feste lampene til skinnene.

  Vi anbefaler på det sterkeste å la en elektriker montere skinnesystemet for å sikre  at alle bestemmelser overholdes.

  Trenger du råd og veiledning om URail-skinnesystemet eller har du andre spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.