Moderne taklamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Hvorfor nesten ingen kan unnvære dette: moderne taklamper

  Og for å være ærlig: Det er nesten umulig å forestille seg et rom uten. I de fleste boligrom finner du en moderne taklampe som sørger for behagelig allmennbelysning. I spisestuen konkurrerer den ofte med pendel- og vegglamper. I alle andre rom vil du ikke unnvære den. Dette betyr naturligvis ikke at den ikke harmonerer med andre lamper. Den passer fint sammen med gulvlampen som sørger for områdebelysning, vakre lyspunkter og dekorasjonsbelysning med flotte effekter.

  Hvordan skal en moderne taklampe monteres?

  Det avhenger av lampen. Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg for dette. Med alle moderne taklamper følger en praktisk monteringsveiledning med tegning. Her står alle mål oppført. Har du likevel spørsmål? Det er ikke noe problem. Du kan alltid ta kontakt med våre fagfolk hvis du har spørsmål om montering. Hvis du ikke liker å holde på med dette selv, er det smart å la en elektriker stå for installasjonen.

  Kan man henge opp en taklampe uten å bore?

  Her må vi dessverre skuffe deg. Tyngdekraften taler nok dessverre mot dette. Du trenger derfor en boremaskin når du skal henge opp den nye, moderne taklampen. Hvis du vurderer å klistre taklampen til taket, sier vi: Ikke gjør det. Lampens vekt gjør at dette ikke holder i lengden.

  Tips: Passende skruer og plugger følger som regel med i leveransen av lampen. Men spesielle krav krever spesialløsninger. For eksempel trenger du spesielle skruer og plugger i gipstak. Det er viktig at taket klarer å holde vekten av lampen. Har du flere spørsmål? Da er det bare å ta kontakt med våre fagfolk. Kontaktinformasjonen finner du nedenfor.

  Hvilken lyskilde passer i en moderne taklampe?

  Du sparer mest energi ved å sette inn en LED-pære. Moderne LED-teknologi har dessuten fordeler du ikke kan se bort fra. Her er en oversikt over fordelene med LED:

  • energibesparelse på 90 % sammenlignet med tradisjonelle glødepærer
  • energibesparelse på 60 % sammenlignet med halogenpærer
  • 50 ganger lengre levetid enn den gode, gamle glødelampen
  • miljøvennlig, inneholder ikke kvikksølv
  • ingen glødetråd som kan brenne av og er derfor svært holdbare
  • lang levetid på opptil 50 000 timer
  • umiddelbart 100 % maksimal lysfluks når den tennes

  I hvilke rom kan du benytte moderne taklamper?

  Her er det ingen begrensninger. De passer like godt i stuen som på soverommet, på kjøkkenet, i spisestuen, på badet, på barnerommet eller i gangen. Det blir aldri feil med en moderne taklampe for god allmennbelysning. Tvert imot.

  Tips: I rom med fukt, som kjøkken og bad, må du passe på følgende: Her er det lovpålagt at lampen må ha en IP-kapslingsgrad som beskytter den mot fukt. Og det er ikke det hele. Badet deles nemlig inn i ulike soner (beskyttelsessoner): I områder hvor det kan bli veldig vått er det pålagt med høyere kapslingsgrad. Du bør derfor benytte en elektriker når du skal velge ut og installere belysning i disse rommene. Våre fagfolk svarer naturligvis også på spørsmål. Det er bare å ringe oss på telefonnummeret som, er angitt nedenfor.

  Her har du en praktisk oversikt over de ulike IP-kapslingsgradene og betydningen av disse:

  moderne taklamper
  moderne taklamper
  moderne taklamper

  Hvilke materialer er de moderne taklampene laget av?

  Dette er svært omfattende. Du kan bare glede deg, for du finner helt sikkert noe du liker. Det er bare å benytte filteret “materiale” i nettbutikken, og så får du fram hele paletten: Her finner du alt fra glass, bambus og betong til rustfritt stål, gips, tre, keramikk, kobber og papir. Og mye mer.

  Moderne taklamper med spesielle funksjoner:
  Du er kanskje ikke bare opptatt av lys og toppmoderne design, men synes også at den moderne taklampen skal ha noen tilleggsfunksjoner? Ta da en titt på denne lista og kryss av punktene som du vil sette på din personlige sjekkliste.

  • ...med fjernkontroll og fargeveksling
   Du klarer deg ikke uten fjernkontroll? Det er jo utrolig praktisk å kunne tenne, slukke og dimme den moderne taklampen når du sitter i sofaen. Kanskje kan du også bytte lysfarge og helst fra varmhvitt til dagslys. Eller du synes det er moro med fargerike lysmodi og liker å eksperimentere med multifargefunksjonen mens du sitter i sofaen.  
  • ...med dimmer
   Den moderne taklampen sørger for pålitelig og lyssterk allmennbelysning når du skal støvsuge. Når du dimmer den, sørger den for koselig kveldsbelysning. Hvis du ønsker en dimbar lampe, krysser du av “ja” i filteret “dimbar”. Dermed kan du dimme lyset fra den moderne taklampen og nyte av koselig stemningsbelysning.

   Tips: Dette er mulig enten med en montert dimmer eller med en easydim-lyskilde som styres med veggbryteren.

  • ...med smarthusfunksjon
   Ønsker du å integrere den nye, moderne taklampen i et eksisterende smarthussystem? Ikke noe problem. Se etter en taklampe eller en lyskilde med smarthusfunksjoner under kategorien «smarthus». 

  Er du enda litt usikker på hva du bør ta hensyn til når du skal velge en moderne taklampe? Da er det bare å ta kontakt med våre fagfolk. Du treffer oss på telefon 23 96 04 30  eller via kontaktskjema.

  moderne taklamper
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.