Moderne lysekroner

Moderne lysekrone

Prestisjefylt lampe i moderne utforming

Hva kjennetegner en moderne lysekrone?

Den moderne lysekronen er ikke så overdådige, men har en mer diskre utforming. Den er likevel et stemningsfullt, harmonisk innredningsobjekt. I et moderne interiør hvor det legges vekt på et enkelt uttrykk, passer det fint med en moderne lysekrone med minimalistisk stamme eller med et lekent uttrykk.

Den moderne lysekronen vil også ha synlige lyskilder eller skjermer på hvert enkelt lyskilde. En moderne lysekrone skiller seg dermed fra en tidsriktig pendellampe med filigrant design takket være fast innebygde led-lys.

soelv lysekrone moderne herstal
Kromfarget lysekrone med filigrane staver og diskre skjermer.

bronse lysekrone moderne hinkley
Lysekrone med minimalistisk, svart stamme og åpne lyspærer.

hvit lysekrone moderne masiero
Hvit designlysekrone med lekne elementer med et moderne uttrykk.

soelv lysekrone moderne lindby

Hvilke lyskilder kan du bruke i en moderne lysekrone?

Lyskilden bidrar til utseendet også i den moderne lysekronen. Du bør derfor sette inn en lyskilde med pent, flammelignende utseende. I dag kan du erstatte glødelampene og halogenpærene med filamentpærer med led.

Disse er energibesparende. De gir et behagelig lys og minner om den tradisjonelle glødelampen. Du finner både mignonpærer og lyspærer i flammeform.

Hvordan rengjøres lysekronen?

Tørr rengjøring med en støvkost er som regel tilstrekkelig for å fjerne støv fra lysekronens overflate. Du finner dessuten rengjøringssprayer spesiallaget for lysekroner. Disse sprayes på slik at smuss og støv drypper ned. Det er da viktig å legge aviser eller håndduker under lampen.

Slå alltid av lampen og sikringen før rengjøring, og la lysekronen kjøle ned hvis den har stått på. Slå strømmen på først når lysekronen er helt tørr.

soelv lysekrone moderne trio leuchten

Vil du vite mer om moderne lysekroner eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.