Messing/gull vegglamper

Vegglamper av messing gir rommet verdi

Vegglamper kan brukes svært allsidig. De kan supplere grunnbelysningen i rommet eller opplyse utvalgte områder, som for eksempel et maleri. En vegglampe av gull eller messing har ikke bare funksjonelle fordeler, men er med på å prege atmosfæren i et hvert rom og gir den perfekte kombinasjonen av funksjon og eleganse.

Vegglamper i gull/messing - til den stilfulle boligen

Ønsker man en effektiv og pen belysning i sitt hjem, er vegglamper i gull/messing et godt tilbud. Messing ble allerede oppdaget 3000 år f. Kr. og er populært pga. sin gullignende farge. Gull, som på indoeuropeisk betyr skinnende eller gul, hører til de første metallene som ble bearbeidet, og som opp gjennom årene har blitt svært populært. Dette materialet er ettertraktet blant annet fordi glansen er vedvarende.

Messing og gull til enhver smak

I sortimentet vårt har vi både storslående vegglamper i gull som er velegnet til moderne hjem, og diskrete vegglamper som gir ethvert rom den riktige belysningen, uten å være dominerende. Vegglamper i messing kan brukes i en hver innredning; noen er klassiske og rustikke, mens andre er mere ekstraordinære. Vårt sortiment er bredt. Velger man vegglamper i messing eller gull, er der forskjellige monteringsmuligheter. De kan helt enkelt skrues direkte inn i veggen, eller de kan monteres med en fleksibel dreiearm, som fungerer fint som leselampe eller som rene linjer i et moderne design. Alle vegglamper i enten gull eller messing, som er kjent for sin høye kvalitet, gir dem med garanti den ønskede belysning.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.