Messing / gull vegglamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Vegglamper gull, vegglamper messing

  Et elegant blikkfang i øyehøyde

  Gull er et blikkfang. Sammen med diskre farger som hvit eller lysegrå tiltrekker det all oppmerksomhet. En vegglampe i gull eller messing er derfor perfekt. Siden vegglamper henger i øyehøyde, kan du ikke unngå å legge merke til dem.

  vegglamper messing gull
  vegglamper messing gull

  Hvordan ser en moderne vegglampe i gull eller messing ut?

  En elegant kombinasjon: Dagens vegglamper i gull eller messing kombineres gjerne med elegant svart eller hvitt og har gjerne nye, geometriske former. Runde former med markante detaljer er spesielt trendy. Du finner også kvadratiske og rektangulære lamper med et moderne uttrykk.

  Hva er det som gir vegglampen et antikt uttrykk?

  Antikke vegglamper lyssetter korridorene på noble hoteller. Hva med en antikk vegglampe hjemme? Vegglamper i gull og messing i antikk stil har en blank, kunstferdig stamme og lampeskjerm i tekstil. Du finner dessuten forseggjorte modeller i glass og med klassisk kandelaberform.

  Fins det også gullfargede vegglamper fra kjente designere?

  Designere lar seg naturligvis inspirere av kombinasjonen gull, messing og vegglampe.

  Ernesto Gismondi har for eksempel utformet den verdenskjente Miconos for Artemide. Lampen Buchi fra sortimentet til Knikerboker er utformet av Gigi Ranica. Michael Anastassiades har utformet vegglampene i den legendariske, minimalistiske lampeserien IC fra Flos.

  vegglamper messing gull
  vegglamper messing gull
  vegglamper messing gull

  Hvor høyt opp bør vegglampen henge?

  De fleste vegglampene har en skjerm som er lukket foran og lyser indirekte mot sidene. Dette gjør at lyset ikke blender, og den stilfulle lampen kommer helt til sin rett. Vi anbefaler å montere lampen 5 cm over øyehøyde, altså ca. 1,70 m til 1,80 m opp på veggen.

  vegglamper messing gull

  Vil du vite mer om vegglamper i gull eller messing eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.