Lyslenker innendørs

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Lyslenker for innendørsbruk

  Trendy lysslynger for vår, sommer, høst og vinter

  Når pynter man med lyslenker?

  Lyslenker er et fantastisk blikkfang hele året rundt, så det finnes alltid en anledning for å pynte. Selvfølgelig passer noen modeller bare til en viss tid på året, f.eks. kabelfrie lyslenker til juletreet. De fleste lyslenker er imidlertid ganske nøytrale og kan gi oss glede hele året, ved alle slags anledninger.

  Lyslenke for flaske Dew Drops 75cm
  Det er svært trendy for tiden å skape et ekte blikkfang av glassflasker av alle slag med Micro innendørs LED-lyslenker inni.
  Gra LED-lysslynge Millie med Batteri
  Enten for et bryllup, i bokhyllen eller på kommoden – lyslenker passer overalt og alltid.
  LED-lyslenke Jutta med LEDs og naturlig jutetau
  Glødepæredesignen er svært populær – men med LED-lyslenker trenger man ikke lenger å bytte pærer.
  Batteidrevet lyslenke Jutta av Jutetau

  Hvordan installerer jeg en lysslynge innendørs?

  De fleste lysslynger får enten strøm fra en stikkontakt eller fra et batteri. Dette betyr at de kan brukes nesten hvor som helst innendørs. Hvis man vil feste dem sikkert som pynt på f.eks. en vegg eller i et tak, holder det ofte med dobbeltsidig tape på grunn av den lave vekten. På ru overflater anbefales spiker eller skruer for å holde lysslyngen på plass. Andre alternativer er klemmer eller spikerklammer.

  For å feste lyslenker på juletreet anbefales det nå å bytte til kabelfrie lyslenker med batteridrift. De individuelle LED-lysene kan plasseres fritt på grenene og enkelt flyttes rundt. Selvfølgelig finnes fremdeles den klassiske lysslyngen med kabler som legges som en lenke rundt treet.

  Kobberfarget LED-lyslenke i Metall
  Man kan pynte hvor som helst med lyslenker. Om nødvendig kan de enkelt installeres med bare noen få tilbehørsdeler.
  batteridrevet juletrelys med LED i hvit
  Ingen flere sammenfiltrede kabler: Kabelfrie LED-lyslenker anbefales på juletreet. I hvert av lysene skjuler det seg AA- eller AAA-batterier.

  Kan man bruke lyslenker for innendørsbruk utendørs?

  Nei. Lyslenker for innendørsbruk egner seg ikke for bruk på terrassen, balkongen eller i hagen. Det finnes egne lyslenker for utendørsbruk. Forskjellen er at lyslenker for utendørsbruk har den høyere IP44-kapslingsgraden. Det betyr at de er beskyttet mot væskesprut og faste fremmedlegemer som er større enn 1 mm. Som et resultat tåler disse lyslenkene værforholdene som de utsettes for, spesielt om høsten og vinteren.

  Trenger du råd og veiledning om lyslenker for innendørsbruk eller har du andre spørsmål om lys og belysning? Våre fagfolk hjelper deg gjerne: til kontaktskjema.

  Solar-Dekodekorasjonslampe Cord Light 450 av Naturfiber
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.