Lyslenker innendørs

Hvis man i advents – og juletiden leter etter stemningsfull belysning, støtter man uunngåelig på lyskjeder i alle slags former og farger. Lyskjeden er nok den mest brukte belysningstypen i juletiden, kanskje pga. den nesten magiske julestemningen som spres ved lyskjedens lys. Lyskjeder kan fås i forskjellige størrelser, farger og former, og er utover det svært fleksible. De kan eksempelvis brukes til vindusdekorasjon, belysning av juletre, busker, trær og hekker, eller til dekorasjon av bord. Lyskjeder finnes, som nevnt, i forskjellige størrelser, avhengig av hva man ønsker å bruke lyskjeden til.

Juletreet er i mange hjem pyntet og belyst med en stearinlysformet lyskjede. Denne gamle tradisjonen gir juletreet og rommet en magisk og hyggelig karakter, og får alle de fargerike gavene under treet til å skinne.

Også i hagen er det i juletiden pyntet opp med hyggelig belysning. Det varme og stemningsfulle lyset sprer julestemning, som smitter over på de forbipasserende, og de som kommer hjem.

Hvis man ønsker en lyskjede til utendørs bruk, er det mange forskjellige muligheter. Utover elektrisk drevne lyskjeder, kan man også velge lyskjeder med solarpanel. Slike solarlys er særlig praktiske hvis man ikke har adgang til strømforsyning i hagen sin.

Det finne enda en lyskilde i lyskjedefamilien, nemlig LED-lyskjeden. LED-lyskjeder finnes i farger fra hele fargespektret, altså også med det tradisjonelle varme, hvite lyset, som gir en hyggelig og stemningsfull belysning.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.