Lamper med buer

En buet gulvlampe som tilbehør i hjemmet

Buelampen har eksistert siden 60-tallet, og er fortsatt like populær. Hvert år kommer det mange nye modeller av buelamper; utvalget blir stadig større, og tilpasses til den moderne boligdekorasjonen. Dessuten er det spesielle ved buelamper deres uerstattelige og originale utseende. Bueformen på denne lampen har to egenskaper: for det første kommer lyset fra buelampen alltid ovenfra, som er ekstra godt ved lesing. For det andre kan man ved de fleste buelamper endre vinkelen på buen, for å tilpasse dekorasjonen eller lyset.

For å skape et dekorasjonslys med buelampen, anbefales det å stille buelampen så den ikke forsvinner bak sofaen eller et annet møbel. Alt etter utforming er det mulig og innsette en buelampe som direkte eller indirekte lys.

Fordeler og anvendelsesmuligheter ved buelampen

Den største fordelen ved buelamper er at de finnes i så mange forskjellige utforminger. Dette gjør det mulig for alle å kjøpe den riktige buelampen, alt etter behov og dekorasjonsønsker. I tillegg er buelamper svært fleksible og kan til enhver tid benyttes i et annet rom, om det skulle være nødvendig. Man kan innsette buelampen overalt hvor man har bruk for dekorativt og behagelig lys. Eksempler på hvor buelamper kan settes: hjemmekontor, studierommet, eller stuen. Hvis du er på leting etter en lampe som både er fleksibel og dekorativ, er en buelampe noe for deg.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.