Krystall vegglamper

Krystallvegglamper – den perfekte dekorasjonen til ethvert rom

Vegglamper i krystall bør ikke mangle på noen rom. Krystallvegglamper avrunder rommets atmosfære både i forhold til funksjon og design. Av den grunn tilbyr vi et stort utvalg av krystallvegglamper i alle forskjellige modeller. Dermed kan du finne din perfekte lampe og gi rommet en vakker touch og optimere dets virkning.

Multifunksjonell – vegglamper tilbyr utallige anvendelsesmuligheter

Vegglamper tilbyr et helt hav av anvendelsesmuligheter, og kan kombineres med andre lamper slik at både virkning og fullføring blir forbedret. Vegglamper i krystall fremhever eller understreker gjenstander, og harmoniske og atmosfæriske fokuspunkter bidrar til et vellykket romkonsept. Utover det er krystallvegglamper et dekorativt objekt som setter fokus på særlige stilelementer i innredningen. Alt etter funksjon og bruksmåte, byr ethvert rom på mange muligheter for å tilføye en krystall vegglampe, som riktig plassert understreker rommets atmosfære.

Stort utvalg i forskjellige utføringer av krystallvegglamper

De mange bruksmulighetene av krystallvegglamper understøttes av et stort antall forskjellige merker og modeller. Mens tradisjonelle vegglamper gjennom praktfulle krystalldetaljer understøtter en sofistikert og stilfull atmosfære og muliggjør krystalliske refleksjoner, omfatter sortimentet vårt også ekstraordinære krystallvegglamper, som tiltrekker blikk og fungerer som juvelen i rommet. Moderne puristiske vegglamper sprer glans i alle rom. Sammen med andre forskjellige varianter, er krystallvegglampen den perfekte kombinasjon av funksjonalitet og tiltalende design.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.