Krystall vegglamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Vegglamper med krystall – for nydelig, funklende lys

  Litt pump og prakt tåler vi vel? Og kanskje funklende effekter. Da er krystall et godt materialvalg. Det beste er om krystallene sitter i blikkhøyde som dekor på en vegglampe. Slik er du sikret en nydelig, varm atmosfære og flotte lys- og skyggeeffekter på veggen. Det er bare å rette fokuset mot vegglampen i krystall.

  Hvilke produsenter lager vegglamper i krystall?

  Ønsker du en førsteklasses lampe? Du vil kanskje også satse på en kjent merkeprodusent? Du kan enkelt få en oversikt over aktuelle produsenter. Det er bare å velge filteret “produsenter”. Ved å krysse ut de merkene du kjenner til vil du få fram lamper fra disse produsentene – som for eksempel Kolarz, Schonbek eller Swarovski.

  Passer vegglamper i krystall inn i en antikk stil?

  Ønsker du en vegglampe i gammeldags stil? Krystall er da et godt egnet materiale. Du får følelsen av å være i et slott, og du er garantert et nostalgisk uttrykk. Tips: Vegglamper i krystall og i gylne nyanser passer ekstra godt inn i en antikk innredning.

  vegglamper krystall
  vegglamper krystall
  vegglamper krystall

  Fins det også vegglamper i krystall med flere lyskilder?

  Du får dem med kun en lyskilde. Men du får dem også med flere lyskilder. Det enkleste er å se på produktbildene for å finne ut hvor mange lyskilder lampen har. Du vil umiddelbart se om lampen har en eller flere lyskilder. De fleste vegglamper har en eller flere lyskilder.

  Bør du satse på LED når du velger en vegglampe i krystall?

  Den moderne LED-teknologien har så mange fordeler at du ikke kommer forbi denne selv om du velger en vegglampe i krystall med et antikt uttrykk. Fordeler sammenlignet med den tradisjonelle glødepæren: 

  • energibesparelse på 80 – 90 %
  • 50 ganger så lang levetid
  • opptil 50 000 timer med lys
  • utmerket varmestyring
  • mulig med et mer kompakt design

  Hvordan tenner du en vegglampe i krystall? Her har du mange muligheter. Hva foretrekker du?

  • med veggbryter
  • med en bryter på selve lampen
  • med en bryter på ledningen
  • med en fjernkontroll (med denne kan du også styre funksjonen “multifarget” hvis denne er tilgjengelig)

  Tips: Ved å velge filteret “med bryter” i nettbutikken kan du sortere ut det du liker best.

  vegglamper krystall
  vegglamper krystall

  Hvordan rengjør du en vegglampe i krystall?

  Det holder med tørr rengjøring: Bruk ganske enkelt en støvkost for å fjerne støv og smuss. Gjør du dette regelmessig trenger du ikke tenke mer på dette. Tips: Ved fuktig rengjøring bør du være forsiktig. Unngå helst fuktig rengjøring av vegglamper. Unngå at rengjøringssprayen renner ned langs veggen slik at du slipper å pusse opp tidligere enn planlagt. Ønsker du likevel å rengjøre med fuktig klut bør du tenke på følgende: For din egen sikkerhet skal lampen og sikringen slås av før rengjøringen.

  Har du ikke fått svar på alt du ønsker å vite? Da ser våre fagfolk fram til å høre fra deg. Du treffer oss på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema – vi lover rask tilbakemelding.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.