Krystall lysekroner

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Krystallysekroner: garanterer funklende effekt.

  En lysekrone i krystall er langt mer enn en bare en lyskilde. Den skaper en helt spesiell stemning i rommet. Hvorfor er det slik? Jo, fordi lyset brytes utallige ganger i krystallene. Det resulterer i funklende refleksjoner. Det naturlige dagslyset skaper også flotte effekter. Krystallysekronen sørger derfor for en fantastisk atmosfære selv om den ikke er tent. 

  Hvilke stiler har krystallysekroner?

  Krystallysekroner er pompøse og luksuriøse og gir rommet et eget uttrykk. Krystallysekronene er derfor en egen kategori i nettbutikken vår. Dessuten finner du følgende stilretninger:

  Krystallysekroner
  Krystallysekroner
  Krystallysekroner

  Hvordan rengjør du krystallysekronen?

  Du kan rengjøre den tørt eller gå grundigere til verks med fuktig rengjøring. Dette avhenger av hvor mye arbeid du vil legge i det. Du bør rengjøre den tørt regelmessig slik at smuss og støv ikke får tid til å feste seg. Den gode, gamle støvkosten er perfekt til dette formålet.

  Den våte rengjøringen er litt mer omstendelig. Du trenger ikke å bekymre deg, for det er nok å gjøre dette en gang i året. Til dette trenger du en rengjøringsspray for lysekroner. Denne sprayes på lysekronen etter at du har tørket den for støv. Støv og smuss vil da lett renne av den. Du må slå av sikringen før du gjør dette, og først sette den på igjen når alt er tørt. Husk: sørg for å dekke gulvet slik at dette ikke tar skade. Det rekker fint å legge på noen gamle aviser eller håndklær.

  Hvilke produsenter lager krystallysekroner?

  Lysekroner i krystall er virkelig noe helt spesielt. Det er derfor ikke så veldig mange produsenter som lager disse elegante lyskildene. Ved å benytte filteret “produsenter” får du en oversikt over aktuelle produsenter. Disse er Kolarz, Schonbek og vårt eget merke Lampenwelt.com

  Krystallysekroner

  Får du også krystallysekroner med skjerm?

  Du vil kanskje ikke ha en av hver? Det kan vi godt forstå, men kombinasjonen av tekstilskjerm og anheng i krystall er utrolig flott. Skjermene filtrerer nemlig lyset slik at det stråler mykt og stemningsfullt og får krystalldråpene til å funkle. Ta en titt på kategorien lysekroner med skjerm og se hvilke modeller du kan velge mellom.

  Fins det også lysekroner i bøhmisk krystall?

  På spørsmålet om bøhmisk krystall er svaret: Schonbeck. Denne lampeprodusenten ble nemlig grunnlagt i det tidligere kongerike Bøhmen i 1870. Firmaet er i dag en del av Swarovski-gruppen og er en verdensledende produsent av krystallysekroner av førsteklasses kvalitet. La deg begeistre av krystallysekronene i porteføljen til Schonbek. Det er bare å benytte aktuelt filter under “produsent”. 

  Hvor stor bør en krystallysekrone være?

  Er du usikker på hvor stor lysekronen bør være og hvor mange pærer den bør ha? Det er først og fremst en smakssak om du vil ha fem eller kanskje åtte lyskilder og om du vil ha en diger eller en litt mindre lysekrone. Antall lyskilder eller total lysfluks er avgjørende for belysningen i rommet. Denne måles i lumen. Her må du ta hensyn til rommets størrelse, veggfargen og ønsket lysstyrke. Dette er noe våre fagfolk kan.

  Det tenker kanskje du også? Da er det bare å ringe oss på telefon 23 96 04 30 eller sende oss en melding via kontaktskjemaet – vi lover rask tilbakemelding.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Ikke gå glipp av våre Black Week-tilbud!

  Meld deg på nyhetsbrevet nå og få de beste tilbudene først!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.