Krom / nikkel / rustfritt stål vegglamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Moderne vegglamper metall

  Stilig belysning for moderne hjem.

  Ser du etter en moderne twist på belysningen i hjemmet ditt? Da bør du ta en titt på vårt utvalg av vegglamper med krom, nikkel og rustfritt stål.

  Vi har mange stiler og design å velge imellom, slik at du kan finne den perfekte match til din stil. Gi stuen, spisestuen, baderommet, kjøkkenet, gangen eller vinterhagen ny eleganse.

  boerstet aluminium vegglampe

  Hvilke funksjoner har deres vegglamper i krom, nikkel og rustfritt stål?

  Vegglamper rustfritt stål er tilgjengelige i minimalistiske former, inkludert terninger og kuber med matt, skinnende eller børstet utførelse.

  Uansett hva slags størrelse, form eller design du er på utkikk etter, så kan du tilføre en luksuriøs følelse til ethvert rom i utvalget vårt.

  Kan jeg kjøpe vegglamper med LED?

  Vi kan glede deg: Det kan du!

  Takket være fleksibiliteten med LED-lys, så kan de formes i mange forskjellige design. Det inkluderer vridde metallrammer og krumninger for å skape et sofistikert moderne utseende og preg.

  Herskapelige utendørs vegglamper med LED kommer i krom, nikkel og rustfritt stål og sparer strøm, slik at du får lavere strømregning. De gjør også hjemmet ditt mer miljøvennlig.

  moderne vegglamper metall
  krom vegglampe

  Hvordan monterer jeg deres veggbelysning i krom, nikkel og rustfrittstål?

  Gammeldagse vegglamper utendørs bør monteres cirka 5 cm over øyehøyde, som er mellom 1,70 m og 1,80 m fra bakken.

  Alle elektriske installasjoner bør gjøres av en kvalifisert elektriker. Lysene våre skal gi deg glede, ikke sjokk.

  Er veggbelysning i rustfritt stål også tilgjengelig for utendørs bruk?

  Absolutt!

  Veggbelysning i rustfritt stål utendørs er blant våre mest solgte produkter. Det er takket være metallets holdbarhet, motstanden mot korrosjon og enkel rengjøring.

  Det er derimot viktig å være klar over at vegglamper og lampetter innendørs aldri må brukes ute. Utendørsbelysning må være vannbestandig og krever beskyttelsesklasse (IP) mellom IP44 - IP65 og oppover.

  Og så snart du har funnet ut av det, er du klar for lysere netter!

  rustfritt staal utendoers vegglampe

  Vil du lære mer om våre vegglamper i krom, nikker eller rustfritt stål? Eller andre temaer relatert til lys og belysning?

  Vårt vennlige ekspert-team vil gjerne hjelpe deg med det du lurer på. Ring 23 96 04 30 eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.