Kompaktlysrør

Kompakt lysstoffrør – klassikeren i tekniske rommet

Når det gjelder lysstoffrør tenker man ofte først og fremst på gymsaler, kontorer og bilverksted. Lamper med lysstoffrør har gjennom årtier ikke vært særlig egnet til oppholdsrom pga. deres uhåndterlige form. Først med det kompakte lysstoffrøret under betegnelsen energisparelamper, har de hatt inntog i oppholdsrom.

Lysstoffrøret har tallrike fordeler. De har, i forhold til glødepæren, fire til seks ganger så stort lysutbytte, og sparer dermed opp til 80 % energi. Et moderne lysstoffrør holder opp til 18 000 timer, mens glødepæren kun holder 1 000. Utover det fås lysstoffrøret også i et stort utvalg av farger, herunder et stort utvalg av hvittoner, men også fargerike til dekorasjon. I nettbutikken vår finnes det et stort utvalg av lysstofflamper, og du finner helt sikkert den riktige til ditt bruk. Hvis ikke, hjelper vi deg gjerne videre.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.