Integrert møbelbelysning

Den integrerte møbelbelysning – bring lys inn i skapene dine!

Innebygget møbelbelysning er små lamper som er egnet til å bli bygget inn i tre, altså i møbler. I motsetning til møbelpåbygningsspott blir innebygd møbelbelysning bygget inn i møbelet, og ikke bare satt oppå. Man kan bygge inn lampene i eks. bokreoler, kommoder, vitriner og enhver form for skap. Innebygd møbelbelysning er en svært praktisk mulighet for å tilføye lys der det ikke er mulighet å bruke en normal lyskilde, eks. i klesskapet. Men det er ikke bare det praktiske aspektet av innebygd møbelbelysning som spiller en stor rolle. Effekten, rent estetisk, skal heller ikke undervurderes. Innebygd i hyller eller vitriner, oppnår man vidunderlige lyseffekter, f.eks. kan bøker, glass eller samlerstykker settes i scene.

Innebygd møbelbelysning – en nesten usynlig hjelper

Designet av innebygd møbelbelysning er primært minimalistisk og moderne. Denne belysningen sees ikke, men den gjør det lettere å se. Den hjelper brukeren med å finne sine glemte sokker i hjørnet i skapet eller under sengen, uten at man ser lampen selv. Alt etter byggestilen, kan møbelbelysningen bygges dypere eller mindre dypt, og er enten fast eller dreielig. En annen praktisk mulighet er LED lamper, som man kan klebe fast, og som kan drives av batterier. Disse befinner seg også i sortimentet vårt under innebygd møbelbelysning.

I nettbutikken vår finnes mange smarte lysløsninger til oppholds- og fritidsområder, som blir muliggjort gjennom innebygd møbelbelysning.

Innbygde lamper – rent lys

Innebygde lamper er den mest beskjedne lyskilden. Derfor kan innebygde lamper settes inn overalt hvor det er bruk for rent lys, og hvor oppmerksomheten vår ikke skal tiltrekkes av lampearmaturer. Dermed er det alene det opplyste objektet som tiltrekker oppmerksomhet. Innebygde lamper går i ett med taket, veggen eller til og med gulvet, og sørger for å lyse der hvor der ikke er bruk for noe annet enn lys. Nettbutikken vår inneholder et stort utvalg av innebygde lamper, og du kan også finne den riktige til ditt belysningsbehov.


  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.