Sorte lamper som design-statement

En dyp, kraftfull sort i kombinasjon med varmhvitt lys – denne enheten sørger for design-statement med ettertrykk. I kontrast til lyse møbler og vegger har disse lyskreasjonene en sterk og massiv fremtoning. Men også ton i ton etterlater de lysende black beauties et sterkt inntrykk – dette ser vi i den populære stilretningen All-Black.

Black Elegance hører ikke bare til på bordet! En sort pendellampe vil absolutt ikke bli bortgjemt, denne lampen befinner seg jo i blikkhøyde. På den måten blir disse lampene til et naturlig midtpunkt, særlig i lyst innredede rom som spisestuen, kjøkkenet, stuen eller gangen.

Kjøp nå

Funksjonelle innredningsobjekter til ethvert rom! Sorte taklamper som spotter eller minimalistiske LED-lamper gjør alle en god figur. Plasseringen i taket gir et godt utgangspunkt for både allmennbelysning og punktbelysning.

Kjøp nå

Mørke tilbehør til interiøret! Sorte gulvlamper er lett å integrere i innredningen innendørs – man trenger ikke mer enn en stikkontakt, så blir det lys! En ting er sikkert: sorte gulvlamper bringer eleganse inn i ethvert hjem.

Kjøp nå

Sorte blikkfang til veggen! Som belysning på veggen passer fargen sort godt, særlig for å få frem et stramt uttrykk. Leselamper eller spotter kan gjerne være i fargen sort. Rett og slett en musthave!

Kjøp nå

Design i sort! Sorte bordlamper kan fremstå som seriøse eller påfallende – felles for dem alle: stilig, mørk fremtoning. Dette er ekte blikkfang til skrivebordet, sidebordet eller nattbordet.

Kjøp nå

Svartere blir det ikke! Monumentale lysekroner i sort kan man ikke overse. Disse lampene vil fylle rommet og blir lett til et stilfullt midtpunkt.

Kjøp nå
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.