Ideer til belysning som utnytter solens kraft

Solarlamper: ingen kabler, intet strømforbruk, helt ukomplisert

Solarlamper skaper nye lysaksenter i hagen, på terrassen eller på balkongen. De skaper stemning og atmosfære, og hver modell tilfører også noe ekstra i form av i sikkerhet – de er miljøvennlige, helt uten ekstra strømkostnader, kabellegging eller behov for teknisk spesialkunnskap under installasjon.


Solarlamper er svært funksjonelle

Mer lys rundt huset med solarvegglamper

Belysningen rundt huset fremhever ikke bare fasaden, men gjør det også lettere å orientere seg og øker sikkerheten. Som vegglamper har solarlamper den store fordelen at de ikke trenger ledninger. Takket være bevegelsessensorer varer også batteriet enda lenger.

Bilde til venstre: Så snart de er installert, lyser solarvegglampene opp husveggen uten at de trenger å kobles til strøm.

Bilde til høyre: Solarlys er også en optimal løsning når strømledninger er upraktiske.

Til solarvegglamper


Sikkert og stilfullt over hele eiendommen

Stibelysning med soldrevne lamper

Lys opp oppkjørselen eller hagestier med solarlamper slik at de blir trygge å ferdes på. De er også ofte utstyrt med en bevegelsessensor for å utnytte batteristrømmen på en mer effektiv måte. Materialer som aluminium eller rustfritt stål gjør dem værbestandige.

Bilde til venstre: Mange stilamper, spesielt lamper med jordspyd, brukes også til dekorasjon.

Bilde til høyre: Gode soldrevne stilamper registrerer bevegelser i en 120 graders vinkel.

Til soldrevne stilamper


Lenge leve jordspydet

Skap fokus med solarspoter

Iscenesett hagens høydepunkter ved hjelp av belysning – solarspotter passer utmerket til dette. Takket være jordspydet og den justerbare spotten er det enkelt å finne akkurat den rette vinkelen. Hvis noe endrer seg, kan spotten enkelt flyttes – uten behov for ny montering.

Bilde til venstre: Flere sammenkoblede spotter deles et felles, separat justerbart solcellepanel.

Bilde til høyre: Individuelle solspotter kan enkelt installeres i et egnet underlag ved hjelp av et jordspyd og kan når som helst flyttes.

Til jordspyd for solarlamper


Avslapning i oasen

Innbydende stemning med solarlyslenker

Lyslenker skaper stemning. Spesielt i de varmere og mer solrike månedene i året tilbringer vi mye tid på uteområdet vårt, og om dagen får lyslenkene nok solenergi til å gi vakker belysning om kvelden.

Bilde til venstre: Dette gjelder også formene – her i form av tradisjonelle glødepærer, selvfølgelig med IP44-beskyttelse.

Bilde til høyre: Lyslenker kan brukes hvor som helst. Det er nesten bare fantasien som setter grenser.

Til solarlyslenker


Lysaksenter for sjelen

Individuelt fokus med dekorative solarlamper

Uansett om det er snakk om lamper med jordspyd, borddekorasjon eller lysende terninger og kuler: Dekorative lys gjør hagen, balkongen eller terrassen mer unik, mer stemningsfull og rett og slett mer innbydende. Med solarlamper kan man ukomplisert utvide belysningskonseptet.

Bilde til venstre: Orientalsk, skandinavisk eller minimalistisk: Dekorative lys skaper vakre aksenter på uteområdet.

Bilde til høyre: Geometriske grunnformer som terninger og kuler er lysende favoritter.

Til dekorative solarlys


Tips om solarlys

Solcellemodulen

Hvordan justerer jeg solcellemodulen?

Jo flere solskinnstimer solarlampen får, desto mer effektiv blir ladeprosessen, og batteriet holder lenger. Ideelt sett vendes solcellepanelet mot sør, siden lysstrålene her treffer panelet når som helst om dagen. Justeringen er ekstra enkel for lys med en separat solcellemodul.

Solarlamper

Hvordan vedlikeholder jeg solarlamper?

Solcellepanelet gjør sollys om til elektrisk energi ved hjelp av den fotovoltaiske effekten. For at panelet skal absorbere sollys på en optimal måte og batteriet lades, må det alltid være fritt for smuss, støv og andre forstyrrende faktorer, for eksempel blader som kaster skygge.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.