GUIDE
LED panel

LED-paneler

Moderne minimalisme i design og energiforbruk

LED-paneler legemliggjør den moderne følelsen av stil og lysstemning. De kombinerer en flat profil med myk, jevn belysning som kan tilpasses avhengig av produkt. Med sin fastinstallerte, energieffektive og holdbare LED-lyskilde oppfyller LED-panelet også kravene til det beste lyset med lavt energiforbruk.

LED-paneler: Våre anbefalinger

Fordeler med LED-paneler

Design

Veldig flatt design

Det reduserte, minimalistiske og kompakte designet får rommene til å virke større og står i samsvar med en moderne stil.

Spar energi & penger

Spar energi og penger

LED-teknologi sparer opptil 90 % av kostnadene sammenlignet med glødelamper – takket være høy lysstyrke med lavt energiforbruk.

Rum

Lys til hele rommet

Den brede strålevinkelen lyser opp rom over et stort område og er derfor ideell for generell belysning.

Blendefritt lys

Blendefritt lys

Diffusoren unngår forstyrrende gjenskinn. Et LED-panel med UGR<19 er ideelt for arbeidspulten med skjermbruk.

Pålitelig og holdbar

Pålitelig og holdbar

Med en levetid på opptil 50 000 timer slipper LED-paneler ikke bare vedlikehold, men reduserer også avfallsproduksjonen.

App og fjernbetjening

Styres via app og fjernkontroll

Mange LED-paneler kan dimmes med fjernkontroll eller via app, lysfargen (fargetemperatur + RGB) kan justeres, eller de kan til og med integreres i et Smarthus-hjem.


Hvor kan du bruke LED-paneler?

I stuen

I stuen sørger LED-panelet for generell belysning av et stort område. Hvis panelet har en lysdemping- og CCT-funksjon eller RGB-fargeskift, kan lyset tilpasses presist og man kan skape individuell lysstemning for enhver situasjon. Den økonomiske LED-teknologien gjør også bruken skånsom for miljøet, og du kan med god samvittighet la det stå på i flere timer. "

I gangen og trappeoppgangen

LED-paneler er også et godt valg for belysning i trange eller små ganger. Den flate profilen tar nesten ikke plass og får gangen til å virke større. Avhengig av planløsningen, velger du et firkantet eller rundt LED-panel for firkantede korridorer, eller et rektangulært panel for langstrakte korridorer.

På arbeidsrom og kjøkken

LED-paneler med CCT-funksjon er svært populære i arbeidsrom og på kjøkkenet. Avhengig av produktet, kan en fjernkontroll eller app brukes til å bytte mellom et effektivitetsforbedrende arbeidslys & 3300 Kelvin (universalhvitt til dagslys) til et avslappende stuelys <3300 Kelvin (varmhvitt).

I kommersiell sammenheng

Det minimalistiske designet og lyskvaliteten gjør også LED-paneler attraktive i kommersielle omgivelser, f.eks. i filialer, utdanningsinstitusjoner, på messer og på kontoret. Deres lange levetid betyr mindre vedlikehold og avfallsproduksjon. I tillegg sørger LED-teknologien for et lavt strømforbruk og er dermed økonomisk gunstig.


Hvordan monteres LED-paneler?

LED-paneler kan installeres på tre forskjellige måter.

Installasjon i taket

Utenpåliggende paneler kobles sammen som vanlige taklamper. Lampegiganten anbefaler å få dette gjort av en profesjonell.

Hengende

Noen overflatepaneler leveres med tilbehør som gjør det mulig å henge dem opp som en pendel, f.eks. over spisebord og skrivebord.

Takmontering

Innfelte paneler monteres i gipsplater ved hjelp av en monteringsramme eller legges i gittertak i ulike standardstørrelser.


LED-paneler med spesielle egenskaper

LED-paneler med CCT-funksjon

Disse LED-panelene lar deg justere fargetemperaturen. Dette betyr at det samme LED-panelet kan brukes både til fritid eller mens man jobber, og kan også simulere en naturlig biorytme som med HCL-lamper. Den betjenes vanligvis med en vedlagt fjernkontroll.

Paneler med CCT-funksjon

Smarte LED-paneler

Avhengig av produktet integreres smarte LED-paneler i et eksisterende Smarthussystem (f.eks. LED-paneler med ZigBee-standard) eller styres via en egen app. Lysstyringen via smarttelefon muliggjør blant annet automatiske lysrutiner og tilgang fra hvor som helst.

Smarte LED-paneler

LED-paneler med IP44

LED-paneler med beskyttelsesklasse IP44 og høyere, kan brukes i ulike våtrom så vel som utendørs, inkludert i det ytre beskyttelsesområdet på badet. Vår kundeservice gir deg gjerne råd om sikker bruk av LED-paneler i fuktige rom og utendørs.

Paneler med min. IP44

FAQ: Ofte stilte spørsmål om LED-paneler

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.