Lamper i maritim stil

Lysstemning med blåtoner, tre og tau

Løft hodet i vinden og nyt atmosfæren – alle som har vært ute på Nordsjøen, glemmer ikke synet av det kalde og stormfulle havet. Det er grunn nok til å bringe den maritime atmosfæren inn i hjemmets fire vegger. For eksempel med lamper i havblå toner, med treelementer som båtplanker eller med tau og snorer. Også ankermotiver, fyrtårn og skipsratt kan enkelt integreres i inn lysdesign. Vi sier: Lysdekorasjon, ohoi!

Maritime bordlamper

Atlantisk preg for interiøret

Det massive trebordet eller den rustikke kommoden er den perfekte scenen for bordlamper i maritim stil. Blåtonede glasslamper kommer til sin rett her, det samme gjør lysdesigner med tau-, anker- eller sjøstjernemotiver.

Alle bordlamper

Elegante taklamper i kyststil

Ferieminner vekkes til live

Tilpass almennbelysningen for å skape en maritim atmosfære – dette fungerer best med lamper som hyller sjølivet, med skipsratt eller med modeller som minner om båtlamper dekket med gitter.

Alle taklamper

Vegglamper i maritim stil

Dagdrømmer fra det siste strandbesøket

Ta en blå skjerm og kombiner det med varmt tre, et tau som inngår i en symbiose med pæren, eller kombiner et skipsratt med en skjerm som viser et kart over verdenshavene – så blir den maritime lysdesignen perfekt!

Alle vegglamper

Maritime hengelamper

Elegant maritim stil!

Maritime pendellamper passer inn i et moderne nordisk interiør så vel som i den rustikke loftsstilen. Alt etter hva man foretrekker, kommer diskré nyanser av blått inn i bildet eller designer som benytter seg av sjømannsknuter og sterke tau – i perfekt harmoni med filamentpærer!

Alle hengelamper

Gulvlamper i kyststil

Ta promenaden inn i stuen

Sand, sanddyner og det blå havet i bakgrunnen! Dette beroligende og velgjørende skuet gjenskaper vi i hjemmet med gulvlamper i praktfullt blått, med rått treverk og maritime tau i kombinasjon med tekstilskjermer en beige nyanse som minner om stranden.

Alle gulvlamper

Lyslenker

Ohoi, kjære sommerhage!

Ved hjelp av lyslenker kan vi gjøre sommerhagen, spesielt balkongen og terrassen, enda koseligere om kvelden. Hvis man legger til et tau eller en gitterlampe, kommer den maritime stemningen inn med skumringen.

Lyslenker

Maritime vegglamper utendørs

Den fine kystbystemningen

Gjør stiene rundt huset lysere og tryggere med vegglamper i maritim stil og skap følelsen av Nordsjøen samtidig! Modeller laget av messing og kobber egner seg perfekt til dette, gjerne i utgaver som tåler saltvann for bruk i nærheten av kysten, som danner en patina på grunn av den salte luften.

Alle utendørs vegglamper

Rustikke gitterlamper

Velkommen om bord!

Gitterlamper kjenner vi fra eldre båter og fyrtårn, og fra kyststrøk generelt. Ved å plassere dem rundt huset eller i hageskuret fremkaller vi følelsen av vår siste ferie ved sjøen, og vi kan hengi oss til minnene når skumringen faller på.

Alle gitterlamper

For nærhet til kysten

Eksperttips

Hvis du bor i nærheten av kysten, bør du for utebelysningen bruke modeller som tåler saltvann og som er rust- og korrosjonsbestandige. For den salte luften gjør at lampene rundt huset blir utsatt for røffere vær enn det som er vanlig lenger inn i landet.

Alle lamper som tåler saltvann

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.