Lyskunstverk med naturlige former

Å ta i bruk naturen som inspirasjonskilde til kreative former ligger nært til oss. Når man tilfører lys til disse formene oppstår små og store kunstverk som gir ethvert rom en unik atmosfære. Det er altså ikke rart at naturlige formspill har blitt en populær belysningstrend. Her finner vi alt fra metall med assymetrisk utforming til utsøkt munnblåst glass og sarte kreasjoner laget av tråd og tekstiler. Fellesnevneren for alle formene er: det finnes ingen grenser for fantasien til designerne.


Pendellampen Rocio, Taklampen Melt Surface og bordlampen Coral (8582200, 9043047, 4581497)

Inspirasjon: livet i havet
Skulpturelle lamper

Havet og alt som lever der passer utmerket som inspirasjon til skulpturelle lyskuntverk. Muslinger, maneter og elvemunninger - alt dette inspirerer til naturlige former. Designmessig lar det seg også gjøre å lage enestående lamper som oppnår sitt fulle potensial med lyset påslått.

Få stilen
Pendellampen Goccia di Luce, Vegglampen Crocco S og pendellampen Heat (8503126, 8503162, 7013115)

Formspill
Optisk forførelse med lys

Former som forblir i minnet, flytende, dynamisk eller til og med bølgete. At lysdesign kan være en egen kunstform er spesielt tydelig med denne trenden. Med den kreative utførelsen gir lampene nytt liv til rommet de blir plassert i. Kanskje det til og med er lampene man husker når man har forlatt rommet?

Få stilen
Pendellampene Melting Pot 120, DNA Chandelier og Aria (1088077, 7019035, 8503276)

Out of this world
Kunstneriske kreasjoner med belysning

Uendelig kreativt og av høy kunstnerisk standard, ja slik kan man beskrive noen lamper. Å bryte seg fri fra de vanlige formene og mønstrene er på dagsordenen når det gjelder belysning inspirert av naturen. Lampene gir et blikkfang som gir en ganske spesiell atmosfære i rommet.

Få stilen
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.