Kulelamper

Mer enn bare rund!

I hagen som stilig dekorasjonsbelysning. Eller som en atmosfærisk allmennbelysning innendørs. Kulelamper gir ofte godt lys og er etterspurt om dagen! I alle former: av glass, papir eller metall, med sirlige utskjæringer eller minimalistiske trekk. Til dammen, blomsterbedet, spisestuen eller også på soverommet.

Innenfor husets fire vegger: kulelamper


Innenfor husets fire vegger gjør disse lampene en flott figur. For eksempel som pendellampe. I soverommet, stuen eller i spisestuen er disse lampene et belysnings-blikkfang. En av grunnene til dette er at de trendy lampene ofte blir kombinert med andre trendmaterialer og -design. For eksempel med glass eller papir. Med hullmønster, kobber eller i en klassisk gulltone. Med blomster- eller bladmønster eller selvfølgelig helt minimalistisk. Mer trendy kan det nesten ikke bli!

~ Stilig & hjemmekoselig ~

Flere pendellamper

Våre anbefalinger

Kulelamper til veggen & taket: stilfull, original og mangefasettert


Ved å plassere vegglampen i blikkhøyde blir kulelampen et skikkelig designelement. Uansett om det er en gjennomsiktig glasskule eller tilsynelatende en magisk lampe som svever på et gyllent metallrør. Eller hva med en lampe i hvitt og sølv?

Flere vegglamper

Som et enkeltelement til taket - ja også her passer kulelampen godt inn. For eksempel ganske klassisk som en elegant opalglass-kulelampe, eller med et trendy bladutseende eller hvorfor ikke i en gyllen gulltone? Akkurat i taket ser det ut som at kulelampene liker seg i grupper.

Flere taklamper

Våre anbefalinger
Våre anbefalinger

Liten lampe, stor effekt:
Bordlamper i kuleform


Ønsker du å ha et ordentlig blikkfang enten på sidebordet, i hyllen eller på avlastningsbordet? Det er ikke noe problem med en bordlampe. Og særlig ikke når man får dem i den stilige kuleformen! Den klassiske, lysende opalglass-kulen kommer i mange ulike design, enten minimalistisk eller med snirklete metallutførelse eller med en trefot. Kulen kan kombineres i det uendelige.

~ Oppsiktsvekkende! ~

Flere bordlamper

Våre anbefalinger

Trendy runde blikkfang til uteområde


Kulelamper som pullerter og vegglamper til husfasaden og hageveiene. Vi kjenner de nok best som flotte dekorasjonslamper. På plenen, i hagebedet, på terrassen – eller kanskje du til og med har en egen dam? Disse lampene kommer også i smart innpakking med fargeforandring-funksjon, styrbare med app eller fjernkontroll.

~ Fargerikt mangfold i hagen ~

Flere utelamper

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.