Inspirert av fjellpanoramaet

Belysning for hytten på fjellet og i dalen

Langt fra fjas og mas: For mange representerer hytten på fjellet frihet og individualitet. Med riktig belysning kan det bli stedet du drømmer om. Selv de som ikke ønsker sin egen fjellhytte kan la seg inspirere av den friske luften og utsikten i fjellheimen. Når det kommer til hyttebelysning, skal den fremheve den beroligende og koselige stemningen som underbygger enhver hytteopplevelse. Bare slik blir en hytte til "hytta"!

En innredningsstil hytten verdi

Drømmen om din egen fjellhytte

Slapp av med en koselig fjellhytte! Belysningen kommer til live med naturlige materialer, glødende utstråling og lamper som kaster mønster på veggene ute og inne. Utelamper som belyser lyser opp fasaden ønsker oss velkommen, mens harmonisk utformede innendørslamper inviterer oss til å roe ned og puste ut.

Slapp av med utsikt over fjellene

Utebelysning på fjellhytta

Sett deg ned på terrassen og avslutt dagen med fjellpanoramaet rundt deg. Når mørket lir på, gjør utebelysningen stadig mer ut av seg og er med på å skape en fantastisk stemning. Utelamper er også viktige for orientering rundt om hytta. Sikkerhet når en skal bevege seg ute etter mørkets frembrudd er nemlig like viktig på fjellet.


Kai

Kai

Belysningsekspert hos Lampegiganten

EKSPERTIPS

Fjellhytter bruker ofte solcelleanlegg for å dekke strømbehovet. Solenergi kan også brukes direkte med lampene: solcelleenergi kan nå lagre energi i flere dager og lyspærer og lamper som driver på 12 volt strøm er perfekt for dette. Selv under dårlige værforhold sikres dermed god belysning.

Hyttekos

Koordiner innebelysningen perfekt i hytta

Hytter har like stort behov for god lysplanlegging som huset hjemme. God belysning omfatter:

  • En utfyllende grunnbelysning med varmhvit lysfarge på rundt 3300 Kelvin, som gjør lyset ekstra komfortabelt

  • god områdebelysning gjennom z. B. gulvlamper eller hengende lamper i harmonisk design som understreker den rustikke hyttestemningen

  • en belysning som kan lyse opp enkeltområder, for eksempel bærbare lamper. Disse kan du også kan ta med ut på terrassen når anlendingen byr seg.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.