Hjemme hos... darkinterior

Hjemme hos @my.black.home

Nordisk og naturlig:
Mary sitt sorte interiøruttrykk

Inspirert av de norske fjellhyttene

"Sort utstråler hygge og en avslappende følelse."

Hva kan du fortelle oss om deg selv?
Jeg er Mary, en selvstendig grafisk designer, og bor sammen med mannen min i en lysning i den bayerske skogen.

Hvordan vil du beskrive din interiørstil?
Nordisk – med et sydlig snev! Jeg kombinerer gjerne sort med planter og naturlige materialer. Det gir de mørke tonene mer varme og et lite hint av feriefølelse. Jeg mener at særlig naturfarger kommer til sin rett i kontrast med sort. Få andre fasadefarger glir så naturlig inn i omgivelsene som sort trepanel.

Hva inngår i din stil?
En miks av strandbar, nordisk hjemmekoselig følelse og urban loftfølelse.

Hvor samler du inspirasjon til den mørke interiørstilen din?
Utslagsgivende for innredningen var et hotellopphold i Amsterdam. Rommet, badet og gangene var hovedsakelig sorte og vi slappet veldig av i disse omgivelsene. I tillegg var vi på en fjelltur i de norske fjellene hvor vi forelsket oss i alle de sorte, mørke tømmerhyttene. Selvfølgelig henter jeg også inspirasjon i de typiske sosiale medier-kanalene og interiørmagasinene, men grunnideene oppstår ofte når jeg er på reise.

Hva liker du best ved den mørke innredningsstilen?
For meg utstråler sort en ubeskrivelig hygge og ro. Tidligere hadde vi mange ulike farger på veggene, men etter et par måneder hadde jeg behov for en forandring. Sort er tidløst og kan kombineres med alle verdens farger. Når jeg har lyst på farger går jeg heller til innkjøp av noen nye puter, vaser eller andre pynteting.

En miks av strandbar, nordisk hygge og urban loftfølelse

Hvilke merke i Lampegiganten-butikken passer ekstra godt i din innredningsstilen?
Nordlux og FLOS er nok på toppen av lista med sine enkle og rene linjer.

Hvorfor har du bestemt deg for akkurat disse lampene?
Gulvlampen fra Nordlux er allerede min favorittlampe. På grunn av at den har batteri kan jeg ta den med overalt hvor jeg befinner meg i hagen. Lampen har i tillegg en 3-stegs dimmer som gjør at den kan brukes i enhver situasjon.

Vi hadde lett lenge etter en passende lampe til vår ekstremt lange trapp. Her har vi i 3 år hatt den obligatoriske byggeplasslampen: en enslig lyspære. Pendellampen fra FLOS med den 9 meter lange ledningen var enkelt og greit det perfekte valget for oss!

Og bordlampen Cal passer enkelt og greit perfekt i ethvert hjørne i huset vårt. Vi kommer helt sikkert til å flytte den rundt mye. Denne lampen passer godt både på skjenken, på skrivebordet og på arbeidsbenken.

Forelsket i de norske mørke hyttene

Hva er noe av det viktigste for deg når det gjelder belysning?
Jeg foretrekker varme lyskilder. Jeg er ikke så opptatt av lysintensiteten og liker heller ikke når et rom er så godt opplyst at det virker kaldt. Jeg har fokusert på mange ulike lyskilder. Hver eneste sone bør ha sin egen lyskilde. Når jeg ligger på sofaen og vil lese en bok er det fint å ha en bordlampe i nærheten av sofaen. Hvorfor skal jeg lyse opp hele rommet når det holder med bordlampen?

Hva likte du best med å handle hos Lampegiganten?
Det utrolig store og varierte utvalget. Jeg kunne klikke meg gjennom shoppen i flere timer. Man kan finne noe for enhver smak! Til slutt fant jeg drømmelampene mine gjennom merkeutvalget. Fans av skandinavisk design finner alltid noe hos de nordiske produsentene.

Black is beautiful – bli inspirert

Har du en lampe-designer-it-piece som du drømmer om?
Jeg har ingen spesielle favoritter. Det er mange kule lamper i mange ulike prisklasser. Jeg tenker at lampen må være tiltalende ved første blikk og man må kunne plassere lampen i huset sitt allerede i tankene.

Hvilke produkter fra Lampegiganten har du på ønskelisten din?
Ohhh. Det er mange, mange lamper på den listen. Av Nordlux-utelampene er det nok flere ulike varianter som nok flytter inn i hagen vår.

"Fans av skandinavisk design finner alltid noe."

Black Beauties til uteområde – bli inspirert

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.