Håndlagde lamper

Lyskunstverk med en mesterlig håndverkstradisjon

Håndlagde lamper er et uttrykk for bevissthet og verdsettelse av tradisjonelt håndverk. Uansett om de er laget av tre, papir, glass, metall eller utsøkt plast: Hvert design bærer preg av skaperens individualitet. Som et resultat skiller hver håndlagde lampe seg litt ut fra de andre og blir bokstavelig talt en unik lampe.


Estetisk naturlig note

Håndlagde lamper laget av tre, trefiner og bambus

Lamper laget av massivt tre, kunstferdig bøyd trefiner eller bambusfletting står for bærekraftig bruk av planetens ressurser. En titt på det harmoniske designet avslører lidenskapen for ekte håndverk som ligger til grunn for skapelsen af den unike gjenstanden. Med disse håndlagde lampene flytter et stykke natur, formet af menneskehender, inn i hjemmets interiør.

Kjøp håndlagde trelamper

Delikat produserte lyskunstverk

Håndlagde lamper laget av papir og papp

Papirlys gir interiøret en varm atmosfære. De nøye håndfoldede og formede skjermene er perfekte for interiørstiler som Japandi eller et mer naturligt interiør. Når de er tent, demonstrerer lampene effektiviteten av et spill mellom lys og skygge. I tillegg lar de den individuelle og hver gang litt forskjellig struktur av papiret eller pappen som brukes, uttrykkes.

Kjøp håndlagde papirlamper

Majestetisk og delikat

Lamper laget av håndblåst glass

Den tradisjonelle glassblåsingskunsten er solidt forankret i lampedesignet. I noen ganger pæreformede, noen ganger kantete former, med delikat gjennomsiktighet eller i fristende nyanser fra matt til røykgrå til farget, gjør disse lampene og armaturene tradisjonelt håndverk uforglemmelig.

Kjøp håndlagde glasslamper

Metallkunst

Håndlagde metalllamper

Metaller som stål, aluminium, messing og lignende er populære arbeidsmaterialer ikke bare for lysdesignere, men også i kunst generelt. Håndlagde metalllamper har også et kunstnerisk preg, enten det er i form av elegante metallrammer med slående overflatebehandlinger eller som en spennende sammensetning av mindre metallelementer.

Kjøp håndlagde metalllamper

Overdådig design

Håndlagde lamper laget av plast og glassfiber

Plast er også et materiale som kan formes og bearbeides kunstnerisk for hånd. Tredimensjonale og ofte ekstravagante lampehus inspirerer med oppsiktsvekkende lyseffekter, som oppnås gjennom ofte patenterte, eksklusive plastsammensetninger. Disse lyselementene er tilbehør som fanger alles oppmerksomhet!

Kjøp håndlagde plastlamper
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.