Edgy: firkantede lamper

Enkel og selvsikker armaturdesign

Vinkelarmaturer viser hvor allsidig og imponerende en geometrisk form kan være. Litt edgy chic til stuen eller hageområdet gir oss en veldig spesiell karakter som står for funksjonell ekstravaganse og design av høy kvalitet - der alt er inkludert, fra puristisk til fargerikt, funksjonelt eller glamorøst.

[Edgy & glamorous]

Materialer vi kjenner fra statshaller i kongehus, omdannet i moderne lampeformater, skaper høydepunkter i ethvert hjem. Her er kjennetegnet metaller som i en grasiøs symbiose knyttes sammen med krystaller og glass.

Glamorøse, kantete lamper

[Edgy & Puristic]

Det minimalistiske utseendet til kuboider, rektangler og firkanter er like puristisk som armaturformen. Ikke-fargene svart og hvitt og alle gråtoner der i mellom er mye brukt i den minimalistiske varianten av edgy chic.

Våre puristiske vinkellamper

[Edgy & colourful]

Edgy kan også bety fargerik! Disse fargerike desiglampene demonstrerer dette på en imponerende måte. Fra fargede paraplyer i kantete hylleoptikk til rikt glødende stykker i sterkt rødt eller grønt, her kan vi finne alle nyansene paletten tilbyr.

Fargerike firkantede lamper

[Edgy & functional]

Funksjonelt lys passer veldig bra sammen med minimalistiske former. Spotlights omkapslet av terninger og kuboider, gir hjemmet et rent preg, i likhet med firkantede, dimbare paneler som takket være fargeforandringsfunksjonen sørger for mangesidige lysopplevelser.

Funksjonelle kantete lamper

[Edgy & Outside]

En fin kontrast til de organiske fasongene på plantene i hagen er utelys med rette vinkler. Tenk ladbare, lysende kuber i form av en lykt som kan bæres rundt, for ikke å snakke om edgy vegglamper basert på siste LED-teknologi.

Funksjonelle kantete lamper
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.