Designerlamper - lekre belysningsideer

Designbelysning til hjemmet

Gjennomtenkt lysdesign med merkelappen "kultstatus" er et høydepunkt for ethvert rom og selvfølgelig også for hagen. Fra klassisk til crazy, orientalsk til nordisk, industriell til retro og vintage tilbyr lysdesignerne et fascinerende mangfold av belysningsideer.

Designer-
taklamper

Stuen, spisestuen og soverommet: design-taklamper løfter ethvert rom til nye høyder – og det ikke bare på grunn av den stemningsfulle lysatmosfæren den skaper. Utseende til lampen har også mye å si. Ofte er det snakk om kreative lyskunstverk som blir til stilfulle blikkfang.

Alle design-taklampene

Design-
pendellamper

Designer-pendellamper gjør ethvert rom penere og sørger også for stil og grasiøsitet i en stor hall. På et sted må man absolutt ikke glemme denne: i spisestuen over spisebordet. Her treffes venner og familie i god belysning til å spise sammen og kose seg sammen.

Alle design-pendellampene
Louis Poulsen

Design-
gulvlamper

Det kreative samspillet mellom materialer er ofte utgangspunktet for en designerlampe. For eksempel en design-gulvlampe av rustfritt stål som går inn i en symbiose med marmor. Eksempler på annen materialmiks som er blitt populære: tre, papir osv.

Alle design-gulvlampene

Design-
bordlamper

Talentet til design-bordlamper er å sette rett stemning med belysningen. På grunn av dette gjør design-bordlamper en vel så god figur på sidebord som i vinduskarmen eller på kommoden. Et modig spill av former og materialer gjør designerbordlamper til lekre blikkfang.

Alle design-bordlampene
Ingo Maurer

Design-
vegglamper

Design-vegglamper er eksklusive innredningsobjekter i rom som er stilfullt innredet. Når man plasserer dem i blikkhøyde kan man ikke unngå å legge merke til dem. Lysspillet på veggen sørger for en stemningsfull atmosfære, uansett om du finner den i stuen, på soverommet eller i hallen.

Alle design-vegglampene

Flere designermerker


Luceplan Tom Dixon Slamp Fontana Arte Northern Tecnolumen Umage By Rydéns Terzani
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.