Innfelte vegglamper

Plassbesparende lyspunkter med innebygde vegglamper

Innbygningslamper av ethvert slag – enten de er innebygd i veggen, taket eller gulvet, er både plassbesparende, effektiv i bruk av lys, og passer perfekt inn i moderne omgivelser. Innebygde vegglamper går nesten i ett med veggen, og skaper derfor et strøkent utseende. Man må være obs på at man faktisk må bygge lampene inn i veggen. For lavspennings- innebygde vegglamper må man ved innbygningen passe på at det gjøres plass til transformatoren. Særlig populært er innebygde vegglamper med LED. Her har man den fordelen at man med innebygde vegglamper, takket være den moderne LED-teknikken, også kan sette fargerike fokuspunkter.

Den rette innebygde vegglampen til enhver smak

Innbygningslamper er en elsket lampetype, både innendørs og utendørs. Den innebygde vegglampen tilbyr, på den ene siden, plassbesparende belysning til smale rom eller vinkler i rommet, og på den andre siden skaper de en moderne, eksklusiv atmosfære i huset. Siden selve lampen er innebygget i veggen og er ganske skjult, kommer selve lyset mer frem, og kan dermed avgi sin fulle virkning. Gjennom spillet med de forskjellige lysfargene, som er mulig med den nye LED-teknikken, kan man sette magiske lysfokuspunkter som stjeler oppmerksomheten.

Ofte brukes innebygde vegglamper som orienteringslys i smale ganger eller trapper. Uten å gjøre den smale gangen enda smalere, kan man kan få en ensartet belysning av hvert enkelt trinn, og samtidig en fantastisk atmosfære.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.