Kun

Ekstra rabatt: 11 % fra 1299 kr | 14 % fra 1899 kr på nesten alt

Opptil 60 % rabat på innendørs- og utendørsbelysning

Nedfelt belysning

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Diameter monteringshull (i cm)
Bruk
Farge
Form
Dimbar
Pris
Bruk
Merke
Kapslingsgrad
Med fjernkontroll
Antall lyskilder
Beskyttelsesklasse
LED
Fatning
Lyspære inklusiv
Lysfarge (utvalg)
Med bevegelsessensor
Materiale
Stilretning
Diameter (i cm)
Bruk
Innbygningsdybde (i cm)
Bruk
Wattstyrke
Bruk
Lysstrøm totalt (i lm)
9 produkter
Filter

Stilfull med annerledes lyssetting: Nedfelt belysning lyssetter rommet nedenfra

De kan dele opp rommet. Den kan bidra til stemning samt pen og funksjonell belysning. Vi snakker om nedfelt belysning for innendørsbruk. La deg inspirere av mulighetene disse enkle lampene gir til utforming av rommet. Her er det først og fremst lampenes plassering som gjør at de kommer til sin rett.

Hvor passer det godt med nedfelt belysning innendørs?

Disse har først og fremst vært brukt i hagen. Fram til nå har de sørget for godt orienteringslys og en fin atmosfære langs hageveier og trapper. Nå har altså nedfelt belysning også gjort sitt inntog innendørs. Du kan montere dem hvor som helst på passende steder inne. De kan for eksempel fungere som romdeler eller monteres langs en trapp. Tips: Har du lyst på nedfelt belysning bør du planlegge disse i tide. Det krever nemlig en del ekstra arbeid om du skal ettermontere disse. 

nedfelt belysning innendoers

Hvordan monteres nedfelt belysning?

Er du hobbyelektriker bør du være tilbakeholden ved montering av nedfelt belysning. Vi anbefaler å la en profesjonell elektriker utføre arbeidet. Å montere nedfelt belysning er nemlig mer omstendelig enn å montere en vanlig taklampe. Ønsker du å vite mer om dette kan du ta kontakt med våre fagfolk på telefonnummeret som er oppgitt nedenfor.

Tips: Du bør ta rede på innbyggingsdybden, oppgitt i cm, på forhånd. Det gjør at du og elektrikeren kan planlegge bedre.

Kan du trå på nedfelt belysning?

Hvis du først monterer nedfelt belysning, vil du kanskje kunne trå på den? Det er sikkert bedre enn å stadig måtte passe på hvor du trår. Du finner lett ut om du kan gå på nedfelt belysning eller kjøre på den hvis den er beregnet på utendørsbruk: Det er bare å ta en titt i artikkelbeskrivelsen eller i det tekniske databladet. Har du flere spørsmål er det bare å ta kontakt med våre fagfolk. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor.

Hvordan tennes nedfelt belysning?

Når den nedfelte belysningen først er installert, kommer det store øyeblikket. De skal tennes for første gang. Dette gjøres som regel ikke direkte på lampen, men med en veggbryter, en bevegelsessensor, en skumringsbryter eller med et tidsur.

Trenger du en transformator?

Lurer du på om nedfelt belysning til innendørsbruk trenger transformator? Du trenger en transformator hvis en 12 volts lampe drives med transformator eller nettdel. Du får også nedfelt belysning som drives direkte med 230 V. Har du spørsmål til dette? Da er det bare å ta en telefon til våre fagfolk. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor.

nedfelt belysning innendoers
nedfelt belysning innendoers

Baserer nedfelt belysning seg på moderne LED-teknologi?

Det gjør de selvsagt, og det med god grunn. LED-lyskilder er både kompakte og tynne og er derfor lett å forme. De er lyssterke og har en levetid på opptil 50 000 timer. De er dessuten svært energieffektive og skåner derfor både miljøet og kontoen. En annen fordel som er spesielt viktig for lamper med bevegelsessensor er: De oppnår 100 prosent lysstyrke umiddelbart når de tennes.

Får du nedfelt belysning som er svært flate?

Ja: du finner ekstremt flat nedfelt belysning. Hva som passer og ikke passer er avhengig av omgivelsene. La våre fagfolk ta del i planene dine så kan de gi deg gode, praktiske råd. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor.

Kan nedfelt belysning dimmes?

Ved å dimme lyset kan du skape koselig stemning. Dette gjelder også nedfelt belysning. Avhengig av lyskilde eller type lampe kan du dimme nedfelt belysning med en passende ekstern dimmer. Viktig: Lampen må være merket som dimbar.

Har du flere spørsmål angående nedfelt belysning? Da ser vi fram til å høre fra deg. Du treffer oss på telefon 23 96 04 30  eller via kontaktskjema – vi lover rask tilbakemelding.

Vis mer Vis mindre