Halogen spotter

Halogenspotter skaper optimale lysforhold

Halogenteknologien muliggjør en lengre levetid av lyskilden i forhold til den tradisjonelle glødepæren. Grunnen til dette er at gassblandingen som befinner seg i kulen er blitt iblandet halogener. Halogenene forhindrer en avleiring av metallatomer fra glødetråden på glasskulen, og fører materialet tilbake til glødetråden i stedet. Der avleirer de seg igjen, og forhøyer dermed lyskildens levetid. Det – og de ytterligere egenskapene av teknologien – gjør halogenspotter svært attraktive til belysning av områder i oppholdsrom.

Halogenspotter sørger for en individuell lysinnredning av bestemte områder eller hele rom

Alt etter om halogenspottproduktet er designet som med en eller flere lamper, kan forskjellige lyskonsepter realiseres med dette belysningsalternativet. En enkelt spott kan anvendes til områdebelysning, mens lamper med flere spotter kan anvendes til allmennbelysning. I begge tilfeller tjener rommet på de lystekniske fordelene ved halogenspotter. De har en svært god fargegjengivelse, samtidig som at de er fullt dimmbare.

Halogenspott; det kommer an på lyset!

Et simpelt og profesjonelt design dominerer produktkategorien halogenspotter. Ved disse produktene er det lysvirkningen som teller, og den skal derfor være mulig å installere i ethvert oppholdsrom uavhengig av stilen. Er et produkt designet med en diskret form og nøytrale farger, så holder det seg i bakgrunnen ved f.eks. en klassisk innredning.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.