Hagemøbler

Stilig komfort: hagemøbler til friluftslivet

Solen skinner, dagene blir lenger – sommeren er her! Nå har man lyst til å komme seg ut i naturen, eller i hagen. En hobbygartners stolthet er nettopp det; sin egen hage. For å kunne ha mest mulig glede av hagen, terrassen eller balkongen, har man naturligvis behov for de helt riktige hagemøblene. Hagemøbler skal selvfølgelig være behagelige. Utvalget av hagemøbler er enormt. Hagemøbler av tre er klassikeren, men også hagemøbler som er lette å vaske, som eks. plast eller harpiks, blir stadig mere populære. Plettavisende plasthagemøbler, eller metallhagemøbler er også gode alternativer. Hagemøbler av lær eller kunstlær er mindre vanlig, men også svært elegante.

Hagemøbler i friske farger gir en god stemning

Mest vanlig er det å kjøpe hagemøbler med en kombinasjon av ett bord, fire stoler og en benk. En liggestol eller to kan også tilføyes. Den økende populariteten for hagemøbler har ført til salg av blant annet lounge sofaer og lenestoler. Ved denne slags hagemøbler gir utendørsarealet rom for enda mer friluftsliv. Det er moderne å velge varme og friske farger i sommermånedene. Hagemøbler i fine farger, for eksempel, plaststoler i en innovativ design, lyser opp, akkurat som de strålende fargene på blomstene og plantene. Det er en smakssak om du velger hagemøbler i dempede eller lyse farger, men det anbefales å kjøpe hagemøbler av god kvalitet. Man har bare langvarig glede av hagemøbler som er godt forarbeidet og som også er værbestandige.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Ikke gå glipp av våre Black Week-tilbud!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt.

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.