Gulvlamper av tre

Gulvlampe i tre – stilig og fleksibel

Tre-gulvlamper egner seg fremragende som tilleggsbelysning til stue, soverom og spisestue, eller på kontor. Ofte er de utstyrt med en dimmer, særlig praktisk er en touch dimmer, som sørger for et behagelig lys. Jo simplere en tre-gulvlampe er holdt, desto lettere tilpasser den seg rommets innredning. En annen stor fordel ved en gulvlampe er at den er rask og kan dessuten plasseres der den trengs på en enkel måte. En mulighet er som leselys ved siden av sofaen.

Fra mer gunstige standardmodeller til designergulvlamper

Tregulvlamper finnes i mange forskjellige utforminger. Der finnes gulvlamper med store eller små lampeskjermer, skjermer av papir, silke og glass, eller helt uten skjerm. Særlig funksjonelle er gulvlamper med justerbar arm eller de populære uplightene som lyser oppover. Et avgjørende kriterium ved en tregulvlampe er selvfølgelig utseendet. En designergulvlampe oppfyller de aller høyeste kravene. Disse har ofte utsøkte farger og former som er skreddersydd til den enkelte kundes behov. Gulvlamper skal, i tillegg til å gi lys, også glede og fungere som en dekorasjonsgjenstand. Tregulvlamper forbedrer rommets samlede inntrykk og bidrar til harmoniske lysforhold. Også leselamper i tre, utstyrt med et dreielig lyshode, arm og i tillegg har justerbar høyde, nyter stor popularitet. Fra billigere standardmodeller til dyre designerstykker; trelamper finnes i mange utforminger og prisklasser. Skaff deg et overblikk under kategoriene tregulvlamper i nettbutikken vår.

Gulvlamper – en lysskulptur

En gulvlampe kan ikke overses, selv ikke i slukket tilstand. En slik lampe kan bidra til å sette et luksuriøst stempel på rommet. Gulvlampen tjener som leselampe, indirekte belysning og lysskulptur på samme tid, og hører ganske enkelt til i alle stuer. Se gjennom sortimentet vårt, vi er sikre på at du finner en gulvlampe som passer inn i akkurat din stue.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.