Gipsvegglamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Vegglampe gips

  Byggemateriale i moderne iscenesettelse

  gipsvegglampe

  Hva kjennetegner vegglamper i gips?

  Tar seg godt ut overalt: Vegglamper i gips har en elegant, hvit overflate og er spesiell å ta på. Den passer inn overalt i boligen, både i gangen, i stuen og på kjøkkenet.

  Tips til individuelt uttrykk: Ønsker du å sette ditt eget preg på vegglampen i gips eller vil du gi den en farge som passer til veggfargen? Da er det bare å gripe til penselen og bruke kreativiteten.

  Hvor høyt opp på veggen bør du henge vegglampen i gips?

  Hvis vegglampen i gips blender, vil det oppleves ukomfortabelt. Du bør derfor unngå å se rett inn på lyskilden. Lamper som lyser opp-eller nedover, monteres ca. 5 cm over øyenhøyde. Det tilsvarer altså mellom 1,70 m og 1,80 m.

  I denne høyden vil lampen dessuten ta seg best ut. Den elegante vegglampen i gips vil dermed gi et løft til rommet.

  gipsvegglampe
  gipsvegglampe

  Fins det også dimbare vegglamper i gips?

  Vi er jo vant til at alle glødelamper og halogenpærer kan dimmes. Dessverre kan ikke alle led-pærer dimmes. Du må derfor sjekke at led-lyskilden er dimbar.

  En annen mulighet er å velge lamper eller lyskilder med fast innebygget dimmeteknologi, for eksempel EasyDim-produkter. Da trenger du ingen ekstern dimmer for å dimme lyset.

  Du finner flere detaljer under hvert produkt.

  Hvorfor er gips et godt materiale til vegglamper ?

  Led har gjort sitt inntog i hjemmet, og kan skilte med behagelig lys, lang levetid og lavere strømkostnader. Dette gjelder også for vegglamper i gips.

  Modellert lys, for eksempel lyspunkter eller lyskjegler, tar seg ekstra godt ut ved bruk av led. Dette skyldes at led-lys, i likhet med halogenpærer, er punktlyskilder. Lyset skiller seg dermed mer fra skyggen med klarere konturer.


  gipsvegglampe

  Vil du vite mer om vegglamper i gips eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.