Gatebelysning, pullert belysning

Gatelys og pullerter for sikker utebelysning

Med riktig og god belysning utendørs vil uteområdet bli dekorativt og sikkert, særlig når mørket faller på. Om du ønsker å lyse opp en vei eller sti uten å blende er pullerter et godt valg. For mer dekorative lamper passer gatelys godt. Enten om du ønsker lys i hagen, på verandaen, ved inngangspartiet eller i oppkjørselen, har Lampegiganten mange gatelys og pullert utelys å velge mellom.

Gatelys og pullerter i ulike stiler

Lampegiganten har utebelysning i både moderne og mer klassiske stiler, alle i ulike størrelser og modeller. Det finnes også ulike materialer du kan velge når du skal bestemme hvilken utebelysning du vil ha. Blant annet tåler lamper av både kobber og rustfritt stål å stå ute året rundt, uten å bli ødelagt av regn og frost. Et bredt utvalg av moderne og praktiske lamper av høy kvalitet og tidsriktig design, gir deg mulighet for å velge gatelys og pullert utelys i stilen som passer deg best.

Energibesparende LED

Det er en stor fordel å velge gatelys og pullerter med LED. LED-lampene avgir mindre varme og vil derfor være sikrere å ha utendørs. Disse lampene varer veldig lenge og er energibesparende. Du vil derfor spare penger ved å velge utebelysning med LED.

Praktisk med sensor

Et gatelys eller en pullert med sensor er både praktisk og energibesparende. Sensoren slår på utebelysningen automatisk, og slår det selv av igjen når ingen er i nærheten. Du trenger derfor ikke å lete etter lysbryteren i mørket. Med denne smarte teknologien vil du spare både energi og penger.

Tips til hvordan du velger riktig gatelys

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilke gatelys du ønsker. Med våre tips kan du enklere finne frem til det som passer best for deg:

  • Planlegg hvor du ønsker å ha utebelysningen, og hvilke objekter som skal belyses.
  • Finn ut hvilken høyde lampen skal ha og hvilken retning lampen skal lyse.
  • Bestem deg for hvilken stil du ønsker, og hvilket materiale du vil bruke.
  • Velg gatelys eller pullerter som gir et behagelig og klart lys som ikke blender.
  • Velg lamper med LED og sensorer for en mer energibesparende og sikrere utebelysning.

En moderne pullert med LED gir et klart og godt lys. Vi har mange modeller som kan justeres slik at du kan styre lysretningen. Her finner du blant annet en praktisk og energibesparende pullert som passer for de moderne hjem.

En pullert med sensor er både praktisk og komfortabel. Ofte kan man stille inn både følsomhet og hvor lenge lampen skal lyse, noe som gjør denne gatebelysningen svært anvendelig.

Moderne gatelys

Få mer glede av hagen og uteområdet med Lampegigantens utelys og pullerter. Ved å velge riktig utebelysning vil familien din ha mulighet til å være ute på kveldene, samtidig som dere er sikret i mørket. Sjekk Lampegigantens Facebook-side for mer inspirasjon.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.