Florentin vegglamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Florentiner-vegglampen - en kreativ og stilfull vegglampe

  Florentiner-vegglampene, som ofte er dekorert med blomster og blader, stammer helt tilbake fra middelalderen. I byen Firenze ble det tradisjonelle florentinske håndverket et emblem for byen, og lampen regnes for å ha sin utspring her. Det var ofte liljen som satte sitt preg på det florentinske håndverket, og dette er i høy grad gått igjen i nåtidens interiør. Dette ses også på de florentinske vegglampene, som er dekorert med blomster og blader, og finnes i mange variasjoner med forskjellige stilarter og karakteristika. Tradisjonen for florentinsk håndverk er stadig i dag å finne på mange vegglamper, og fremstår som en vakker lyskilde i ethvert rom.

  Florentiner-vegglamper som kunstverk

  De florentinske vegglampene er ikke bare en lyskilde, men er også i høy grad et eksempel på kvalitetshåndverk. Lampen beriker enhver stue og er et ekstraordinært iøynefallende objekt, som bringer naturen inn i stuen med en romantisk vinkel. Der finnes florentiner-vegglamper i mange former, blant annet lampeglass med blomster form, og lampehuset utsmykket med flere blomster og blader. Dekorasjonen er som regel farget gull. Denne forgreningen og nesten lekende utsmykket type lampen fungerer som en iøynefallende og stilfull veggdekorasjon. Vårt brede utvalg av florentinske lamper, spenner helt fra klassiske florentiner-vegglamper, til mer moderne fortolkninger med flere tekniske funksjoner.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.