Design- vegglamper

En stilig designvegglampe som kunstverk

En designervegglampe er mer enn bare en lyskilde. Det er et kunstverk, som kan utstilles på samme måte som et maleri. En designer-vegglampe tilfører veggen lette konstruksjoner både gjennom lampehuset, men også ved det lyset som lampen utstråler. Ideelt sett gir en designerlampe et rom eksklusivitet, både i tent og slukket tilstand. Vi er overbeviste om at du finner akkurat den designerlampen som passer best til din smak i vårt sortiment.

Vegglamper blir ofte undervurdert

I mange hjem er belysning fra vegglamper redusert. Dette er ofte pga. strømforsyningen gjennom ledninger, som i noen tilfelle er kompliserte. Taklamper er i de fleste tilfeller lettere å skape strømforbindelse til. I tillegg er det ikke tilstrekkelig med lys når man har kun en vegglampe. Design-vegglampen skiller seg likevel ut, og er i høy grad å foretrekke frem for designtakbelysning. Både pga. lyseffekten, men også pga. at kunstverket er langt mer synlig i øyehøyde, i forhold til når det henger langt over hodehøyde.

Designvegglamper – i stedet for kunst på veggen

Vegglamper mestrer å spre en stemningsfull belysning. I motsetning til diskrete modeller hvor selve formen på lampen er temmelig skjult, tjener designvegglampen til både å være et kunstverk i seg selv, og spre stemningsfull belysning. Designvegglampen kan tilføre ditt hjem personlighet og fullføre din stil.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.