Design pendellamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Eksklusive stjerner i boligen: Designpendellamper

  Siden disse som regel henger midt i rommet, får de mye oppmerksomhet. Velger du en pendellampe fra en kjent designer vil den garantert få oppmerksomhet fra alle som kommer innom.

  Hvor passer designpendellampene best?

  Henger du den over spisebordet vil den virkelig komme til sin rett. Disse stilfulle lampene gjør seg også utrolig godt i stuen og på soverommet. Har du en eksklusiv bolig passer det også godt med en designpendellampe i gangen.   

  Hvilke designermerker fins på markedet?

  Bak de mange, stilige pendellampene finner du ulike designere. Ulike designermerker som Kare, Artemide og Flos samarbeider med forskjellige, renommerte designere for å kunne utvikle pendellamper av høyeste kvalitet. Under merker får du en oversikt med grundig bakgrunnsinformasjon om alle designermerkene. 

  Hva er designpendellampene laget av?

  Designerne har ingen grenser ved valg av materialer. Du finner lamper i klassiske og mye brukte materialer som rustfritt stål, glass, tre og krystall, men også gåsefjær og skinn. Det er først og fremst din egen smak og innredningsstil som bestemmer. Er det vanskelig å bestemmes seg? Våre fagfolk står alltid til din disposisjon. Kontaktinformasjon finner du nedenfor. Det er jo viktig at kjøpet av en designpendellampe er nøye gjennomtenkt siden lampen påvirker rommets uttrykk i stor grad.

  pendellampe-design
  pendellampe-design

  Hvilke designpriser kan en designpendellampe få? 

  Mange av designpendellampene har jo fått en eller flere priser. Den kanskje mest betydningsfulle, italienske industridesignprisen er Compasso d’Oro. Den italienske lampeprodusenten Luceplan har for eksempel fått denne prisen flere ganger. Priser som Red Dot Design Award og German Design Award er andre betydningsfulle utmerkelser for firmaer og designere i belysningsbransjen. Den beste utmerkelsen innen belysningsdesign en lampe kan få er vel å få en plass i Museum of Modern Art i New York (MoMA).

  Er du usikker på valget av designpendellampe? Da er det bare å ta kontakt med våre fagfolk. Du treffer oss på telefon 23 96 04 30  eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.