Bordlamper landlig / rustikk

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Bordlamper med landlig sjarm – et strålende alternativ også til leiligheten i byen

  Det er koselig i huset på landet. Knirkende gulvplanker og rustikke møbler hører med: Gamle kister, massive bord og skap med gammel historie. Her er naturligvis også accessoirer i keramikk, metall og satinert glass. Disse landlige stilelementene passer ikke bare i huset på landet, men tar seg også godt ut i leiligheten i byen.

  Hva kjennetegner bordlampene i landlig stil?

  Skjermer i keramikk, tekstil og glass. Satinert, i kremfarger og alabastfarger. Dette er karakteristisk for bordlamper i koselig hyttestil. I tillegg har disse bordlampene gjerne en stang i metall, gjerne i imitert smijern, noe som både er rustikt og elegant på samme tid. Bordlampens fot er også gjerne i tre og keramikk. Her er alle mulige kombinasjoner tillatt. 

  bordlampe landlig rustikk stil
  bordlampe landlig rustikk stil

  Hvor passer bordlamper i landlig stil inn?

  Her er det overhodet ingen begrensninger. En bordlampe i landlig stil passer ikke bare inn i stuen. Den kan også benyttes som nattbordslampe. Eller du kan sette den på en fin kommode i gangen. Den fungerer som koselig effektbelysning og passer inn overalt hvor det er plass. Har du spørsmål til dette? Da er det bare å ringe oss. Du treffer våre fagfolk på telefonnumrene som er angitt nedenfor. 

  Hvilke farger dominerer den landlige stilen?

  Hvit, beige, opal og krem er farger som dominerer i hyttestilen. Når disse fargene kombineres med tre og metalltoner i brunt, bronse og rust, får konstellasjoner som passer perfekt inn i den landlige stilen. Ved å benytte filteret “farge” kan du krysse av for dine yndlingsfarger. Da vil du få et søkeresultat som passer perfekt med din smak.

  Hvilke materialer benyttes i den landlige stilen?

  Tre er viktig. Metall, keramikk, tekstil og glass er også viktige materialer. Også litt uvanlige materialer som stein og papir blir brukt i den landlige stilen. Ved å benytte filteret “materialer” i nettbutikken får du en oversikt over hva du kan velge mellom i den landlige stilen. Her kan du krysse av og få fram det du liker best. 

  bordlampe landlig rustikk stil
  bordlampe landlig rustikk stil
  bordlampe landlig rustikk stil

  Blir LED benyttet i bordlamper i landlig stil?

  LED bør alltid benyttes innen belysning. Tar du hensyn til denne tommelfingerregelen profitterer du på alle fordelene med moderne LED-teknologi:

  • sparer 90 % energi sammenlignet med tradisjonelle glødepærer
  • sparer 60 % energi sammenlignet med halogenpærer
  • Sik sparer du både kontoen din og miljøet 
  • Du kan glede deg over en levetid som er 50 ganger lengre enn levetiden til en tradisjonell glødepære
  • Du kan regne med en levetid på opptil 50 000 timer
  • Fordelen er nesten vedlikeholdsfri teknologi 
  • Du handler miljøvennlig, for LED-lys er uten kvikksølv
  • Du satser på en svært holdbar lyskilde
  • Du får 100 prosent lysstyrke så snart lampen tennes
  • Du får et svært kompakt design noe som muliggjør nye utforminger

  Hvilken størrelse/høyde bør bordlampen ha?

  Svaret er som det ofte blir: Det kommer an på. Vil du vise den fram eller ønsker du heller en diskre lampe? Har du god eller liten plass? Tenk gjennom disse spørsmålene og gå så fram på følgende måte: Finn fram til drømmeutgaven av en bordlampe eller en nattbordslampe i nettbutikken. Finn så fram til lampens størrelse under produktdetaljene og finn ut om lampen passer på tiltenkt plass. 

   

  Har du flere spørsmål om bordlamper og den landlige stilen? Våre fagfolk ser fram til å høre fra deg. Du treffer oss på telefon 23 96 04 30  eller via kontaktskjema – vi lover rask tilbakemelding.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.