Bordlamper landlig/rustikk

Rustikke bordlamper og bordlamper i landlig stil: plassbesparende allroundere

Bordlamper finnes i alle stilarter og utføringer. Rustikke bordlamper og bordlamper i landlig stil er bare to av disse stilartene. Bordlamper, uansett om de er rustikke eller i landlig stil, er små allroundere som kan berike ethvert rom og gjøre det hjemmekoselig. Også når man ikke så mye plass til rådighet, er der alltid plass til en bordlampe. Denne praktiske lampen tilbyr muligheten for å sette et personlig preg på rommet. Rustikke bordlamper og bordlamper i landligstil kan gjøre seg brukbar blant annet på nattbordet, sidebordet og skrivebordet.

Bordlamper i landligstil

En bordlampe i landlig stil er en stilfull og uunnværlig tilføyelse til ethvert hjem som er innrettet i landlig stil. I nettbutikken vår tilbyr vi et stort utvalg av kunstferdige bordlamper i antikk-gull eller rustikke varianter. Med vakre metallutskjæringer i antikk-gull er disse stilfulle bordlampene selv i slukket tilstand et inntrykksfullt blikkfang. Bordlamper i landlig stil og rustikke bordlamper sørger for en varm og behagelig atmosfære, og opplyser ethvert rom med hjemmekoselig lys.

Den gode stemningen bordlamper i landlig stil utstråler, stammer fra det faktum at den landlige stil har utviklet seg ut fra innretningen hos befolkningen på landet. De hadde ikke mange penger eller tilbehør, allikevel ga enkeltheten i deres behagelige rom sjarm nok til å bli en egen stilart i dagens innredning. Uansett om det er italiensk, skandinavisk eller alpint landlig stil, rustikke bordlamper og bordlamper i landlig stil er den perfekte fullendelsen av de forskjellige former for landlig stil.


  • 425 000 produkter på lager
  • Gratis frakt v/kjøp over 2 000 kr
  • Betal med Klarna faktura
23 96 04 30

Ma. til fr. 09:00 – 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsverdi på minimum 550 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.