Utmerkelser som gjør oss stolte

Thomas og Andreas Rebmann tar imot en pris for Lampenwelt

Anerkjennelse for presentasjonene våre fyller oss med glede og takknemlighet. På den måten vet vi, at vi er på den rette veien mot å tilfredsstille alle våre kunder. En av de største utmerkelsene for oss er der for kundetilfredshet, her er vi så heldige at vi får positive tilbakemeldinger hver dag.

Trygg E-handel merket

Vi er Trygg E-handel sertifisert.
Dette garanterer deg et sikkert kjøp hos Lampegiganten.no.

Großer Preis des Mittelstandes (Pris for mellomstore bedrifter i Tyskland)

I 2010 ble vi finalist ved ”Großen Preis des Mittelstandes» (Pris for mellomstore bedrifter i Tyskland). Fra denne utmerkelsen førte veien videre til en tredobling av omsetningen i kriseåret 2009. Lampenwelt.de ble også kåret til Europas mest besøkte lampebutikk.

I 2012 vant vi en av Europas mest verdifulle utmerkelser for mellomstore bedrifter: «Großer Preis des Mittelstandes». Den kontinuerlige veksten, i stor grad over 100 prosent, og etableringen av nye arbeidsplasser gjorde denne store utmerkelsen mulig.

TÜV SÜD - ISO sertifisering etter DIN EN ISO 9001

I 2014 gjennomgikk Lampenwelt for første gang, en TÜV SÜD sertifisering (ISO sertifisering på norsk) etter DIN EN ISO 9001:2008. Med den vellykkede sertifiseringen er det nå offisielt bekreftet at Lampenwelt har innført og anvender et kvalitetssikringssystem etter DIN EN ISO 9001. Den interne bedriftsstrukturen er effektiv, kunde- og medarbeidervennlig og sist, men ikke minst; fremtidsrettet. Sertifikatet kan du se her.

  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.