One-stop shop for lamper og lys
Our purpose WE ENHANCE PEOPLE'S WELL-BEING

Lys forvandler et rom – fra koselig til inspirerende til produktivitetsfremmende. Lys endrer stemningen – det beroliger eller stimulerer. Lys er fascinerende. Vi ønsker å bringe denne fascinasjonen inn i hjemmet ditt! Med vårt utvalgte sortiment og våre råd støtter vi deg i å finne akkurat det rette lyset for deg – både når det gjelder design, lysstyrke og farge. Frakt og, hvis det verste skulle skje, er returer ukomplisert og effektiv. Vi tilbyr alt du trenger for å kunne nyte fascinasjonen av lys!

Vårt serviceløfte

Lampenwelt har utviklet seg fra et garasjeselskap til Europas ledende onlinebutikk for lamper og lys med over 2000 positive kundeanmeldelser og mer enn 5 millioner fornøyde kunder.

Europas nr. 1 for lamper og lys

Europas nr. 1
for lamper og lys

Over 1,2 millioner varer tilgjengelig for umiddelbar levering

Over 1 200 000 varer tilgjengelig for umiddelbar levering

Inspirasjon, trender og råd

Inspirasjon, trender
og råd

Fleksibel betalingsmetoder

Fleksibel
betalingsmetoder

Gratis profesjonell ekspertrådgivning

Gratis profesjonell ekspertrådgivning

Gratis frakt på alle bestillinger over 2 000 kr

Gratis frakt
på alle bestillinger over 2 000 kr

30 dagers åpent kjøp

30 dagers
åpent kjøp

Over 2000 positive kundeanmeldelser

Over 2000 positive kundeanmeldelser

Over 5 millioner fornøyde kunder

Over 5 millioner
fornøyde kunder

Løfte om bærekraft

Løfte om
bærekraft

Bredt sortiment fra basic til premium

Bredt sortiment
fra basic til premium

Handle når som helst og overalt

Handle når som helst
og overalt

Daglig ledelse

Thomas Rebmann

Thomas Rebmann er grunnlegger og administrerende direktør i Lampenwelt GmbH. Siden 1999 har han kontinuerlig utviklet denne virksomheten videre med den kompetansen han har opparbeidet seg gjennom årene innen e-handel. Han er ansvarlig for strategi, ledelse og kunderelasjoner.

David Doust

David Doust er co-CEO i Lampenwelt GmbH og er ansvarlig for områdene markedsføring, butikkledelse og forretningskunder (B2B). Han har vært hos Lampenwelt siden 2018 og har mange års erfaring innen netthandel og markedsføring.

Ales Drabek

Ales Drabek er CIO og medlem av styret i Lampenwelt GmbH. Han er ansvarlig for avdelingene Tech & Data og Product Management og har vært hos Lampenwelt siden august 2021. Før det hadde han ulike lederstillinger i internasjonale butikkjeder.

Historie

 • NYTT KONTOR I FULDA

  Det nye kontoret med loftsatmosfære åpnes i hjertet av Fulda, midt i Tyskland.

 • VIDERE VEKST

  I 2020 kunne Lampenwelt realisere en omsetning på mer enn 180 millioner euro og åpnet nettbutikker i Tsjekkia, Slovakia samt et kontor i Praha.

 • NYE KONTORER

  Nettbutikken ble med suksess utvidet til å inkludere B2B-funksjonalitet og betjener nå også bedriftskunder på en profesjonell måte.
  I tillegg ble våre kontorer i Berlin, Düsseldorf og Dortmund i Tyskland åpnet i 2019.

 • 3i, PROJECT A VENTURES OG LUQOM

  Ved hjelp av SMB-investoren 3i og den operative venturekapitalinvestoren Project A er det mulig å bygge opp enda mer e-handelskunnskap og å lykkes med å etablere Lampenwelt i hele Europa på lang sikt.
  LUQOM GmbH har vært morselskapet til Lampenwelt GmbH siden 2017.

 • LAMPEGIGANTEN.NO

  Den norske butikken ble lansert under domenet lampegiganten.no i juli.

 • ÅPNING AV EGET LOGISTIKKSENTER

  Det første service- og logistikksenteret med 3500 m² åpnes. Etter utvidelser de påfølgende årene har logistikksenteret nå vokst til rundt 15.000 m².

 • INTERNASJONALISERING

  Etter å ha utvidet til Østerrike og Sveits, lanseres den første nettbutikken i Frankrike. Deretter følger nettbutikker over hele Europa.

 • FRA FORHANDLERPLATTFORMEN TIL EGEN NETTSTED

  Den første egen nettsiden ble lansert, og dermed var første steg mot en profesjonell nettbutikk tatt.

 • BEGYNNELSEN PÅ EN EUROPEISK SUKSESSHISTORIE

  I 1999 begynte Thomas Rebmann å selge lamper og lys fra garasjen sin i Schlitz i det sentrale Tyskland.

Bærekraft

Bærekraft inkluderer en overordnet bærekraftig tilmærning i alle våre forretningsområder fra etterlevelse af gjeldende lovgivning til miljø, til produkt og samarbeid med våre ansatte, partnere og kunder. Vi gjenspeiler dette i retningslinjene våre som må implementeres innen 2025:

Planet

Vi er forpliktet til å redusere risikoen for klimaendringer ved å redusere karbonutslippene våre betydelig. For å oppnå dette konverterer vi bilparken vår til elektriske kjøretøy og installerer et solcelleanlegg som dekker rundt halvparten av energiforbruket til logistikksenteret vårt. Vi dekker allerede den resterende forbruket via grønn strøm.

Bærekraft hos Lampenwelt

Produkt

Vi forplikter oss til å øke utviklingen og salget av bærekraftig produserte produkter. Disse produktene respekterer enten RRR-prinsippene (Recycle, Repair, Reuse) eller er bærekraftig produsert med en tredjepartssertifisering.

Produkter hos Lampenwelt

Samarbeidspartnere

Vi forplikter oss til å overvåke leverandørerne av våre egne merkevarer for overholdelse av for menneskerettigheter, arbeidsforhold og deres bærekraftige atferd og forventer at de signerer våre etiske retningslinjer for leverandører. Vi har som mål å bygge partnerskap med våre produktleverandører for i fellesskap å utvikle bærekraftige produkter og virksomheter.

Samarbeidspartnere hos Lampenwelt

Mer om bærekraft

Les mer

Karriere hos Lampenwelt

Karriere

Det er mange gode grunner til å jobbe i Lampenwelt . Finn ut mer om vår visjon som arbeidsgiver og de mange mulighetene vi tilbyr.

Søk nå

Kultur hos Lampenwelt

Kultur

Den største suksessfaktoren til Lampenwelt er de ansatte. Derfor har vi satt retningslinjer for hvordan vi jobber sammend og skapt en kultur som vi lever etter hver dag.

Les mer

Nysgjerrig?
Mer om oss på bedriftssiden

Oppdag nå

 • 1 200 000 produkter på lager
 • 30 dagers åpent kjøp
 • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.