Barnerom pendellamper

Fantasifull og funksjonell: pendellamper til barnerommet

En pendellampe sørger for den nødvendige grunnbelysningen i et rom. Denne oppgaven skal også utfylles av pendellamper til barnerom. En pendellampe til barneværelset skal gi nok lys til at barna skal kunne leke på gulvet. Barn bruker rommet sitt til lek og aktiviteter, og ikke bare som et rom de sover på. For at barn skal kunne sysle med noe, gjøre lekser eller lese i sengen i et tilstrekkelig lys, skal pendellampen til barnerommet suppleres med en skrivebordlampe og en nattbordlampe. I tillegg har vi også vegglamper og gulvlamper i en design rettet til barn.

Det store utvalget av pendellamper til barnerommet

Utover å være funksjonell, skal pendellampen på barneværelset selvfølgelig også se bra ut. Selv små barn har en idé om hvilken type lampe de vil ha. Ekstra gøy for barna er det når de ser velkjente figurer på lampene sine fra filmer som ”Cars”, ”Cap’t Sharky” eller ”Spiderman”. Pendellamper til jentenes barnerom prydes ofte med prinsesser eller Hello Kitty, mens det på pendellamper til guttebarnerommene ofte finnes pirater, biler eller klovner. Også kjønnsnøytrale motiver som solen, skyer eller dyr kan finnes på pendellamper til barnerom. Tegneserieklassikere som Mikke Mus og Donald Duck alltid er populære motiver på pendellamper til barnerom.

Sikkerhetsmessige hensyn ved valget av en pendellampe til barnerommet

Selv om en pendellampe til barneværelset henger utenfor rekkevidde for små barn, bør man allikevel overveie forholdsreglene av hensyn til sikkerhet ved kjøpet av belysning til barnerommet. En pendellampe til barneværelset skal, slik som resten av belysningen, være helt fri for giftstoffer, og pæren skal ikke være for varm. LED-lamper kan for eksempel være nyttige som lyskilde, fordi de kun avgir en liten mengde varme. På den måten brenner ikke barnet seg hvis det griper tak i pæren.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.