Barnerom pendellamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Pendellampe barnerom

  Lys i barnas stue

  Pendellampen er ikke bare hovedlyskilden på barnerommet. Den setter også sitt preg på interiøret. Når du pakker ut lampen, husker du helt sikkert de fargeglade sjørøver, fly- eller fotballmotivene du selv hadde i taket som barn.

  Hva er det som skiller pendellampen til barnerommet fra en “vanlig” taklampe?

  I barnas stue er det som oftest mer lek og herjing enn i foreldrenes rom. Og siden pendellampen til barnerommet som oftest henger et stykke ned i rommet og kan bli “truffet” er den for sikkerhets skyld laget av tre eller plast og aldri av glass.

  pendellampe barnerom fly
  pendellampe barnerom skute

  Hvor høyt opp mot taket bør pendellampen henge på barnerommet?

  Barna har gjerne putekrig eller de kan klatre opp på en stol: Lampen bør henge så høyt at barna ikke rekker opp til den uansett hva de finner på. Sikkerheten kommer i første rekke.

  pendellampe barnerom brannbil

  Hvor sterkt bør pendellampen til barnerommet lyse?

  Det kommer an på størrelsen på barnerommet. Det bør verken ha et grelt lys eller være for mørkt. Pendellampen bør sørge for grunnbelysningen i rommet.

  Pendellampen kan for eksempel også kombineres med en skrivebordslampe for ekstra lys hvis barna er i den alderen at de gjør lekser. En pendellampe er ikke nok til å lyssette alle deler av rommet uten skyggevirkninger.

  Hva er den optimale lysfargen til pendellampen på barnerommet?

  Varmhvitt med en fargetemperatur på mindre enn 3 000 kelvin er den optimale lysfargen til grunnbelysningen på barnerommet. Dette gir et behagelig og koselig lys.

  Skrivebordsbelysning eller annen områdebelysning kan imidlertid gjerne være universalhvitt lys på 3 300 kelvin til 5 300 kelvin. Skrivebordslampen kan derfor gjerne generere en annen lysfarge enn pendellampen på barnerommet.

  pendellampe barnerom helikopter

  Vil du vite mer om pendellamper til barnerommet eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.